DolfijnFM | Morgen tweede editie ‘World Cleanup Day Curaçao’

Meer dan 3.000 mensen hebben zich aangemeld om mee te doen

Morgen doet Curaçao weer mee met de wereldwijde actie World Cleanup Day. Het doel is om zoveel mogelijk afval op te ruimen en aandacht te vragen voor het vervuilingsprobleem, hier en internationaal.

Meer dan 3.000 mensen hebben zich aangemeld om mee te doen. Dat is een record. En nog een record: Ruim 100 wijken en bijna 10 duiklocaties worden aangepakt. Meer weten? Ga naar www.worldcleanupdaycuracao.org

 

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Morgen tweede editie ‘World Cleanup Day Curaçao’

  1. Mafkees pur sang!

  2. Ik weet niet wat het is maar sinds de vorige World Cleanup Day, heb ik geen contact meer met mijn buren. Eigenlijk heb ik ze nooit wat gevonden een zwarte echtpaar die altijd een beetje opdringerig overkomen.

    Zelf weet ik niet precies waarom ze niet meer groeten maar ik vermoed dat het is omdat ze een jaar geleden op Cleanup Day bezems en andere schoonmaak spullen in hun auto’s aan het laden waren en ze zagen mij met een kop koffie op het balkon zitten.

    Ze vroegen mij verrast buurman doe je niet mee? Volgens mij zei ik zoiets van ik doe vandaag rustig aan, ‘mi a limpia mi kasa hinter anochi’.

    Toen begon een discussie, ik zou geen ‘bon YDK zijn, enz. enz. ‘ Ik kan mij nog herinneren dat ik zoiets zei van jullie gaan met twee auto’s schoonmaken terwijl jullie met die vieze auto’s juist de milieu vervuilen, idioten. Misschien was dat van die idioten iets te veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *