DolfijnFM | Nederland en Curaçao erkennen machtsovername Venezuela niet

NL en Curaçao willen de banden met Venezuela goed houden. De recente ‘Centinela deal’ met Venezuela focust zich op energie (olie en gas), economie en toerisme

Nederland en Curaçao erkennen de machtsovername van Juan Guaidó Márquez in Venezuela niet. Die riep zichzelf uit tot interim-president van Venezuela.

Beide landen erkennen ook Nicolás Maduro niet als president. Die zou met verkiezingsfraude aan de macht gekomen zijn. Curaçao wil de banden met Venezuela goed houden.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Nederland en Curaçao erkennen machtsovername Venezuela niet

  1. Jan Haarlem

    Het gaat m.i. niet om ‘iedereen’. Het gaat om nog een paar handen dictators die vele duizenden doden, vluchtelingen en grote armoede op hun geweten hebben. Het vergt moed om te proberen zo’n hufter weg te krijgen. NL heeft er natuurlijk een handje van de kop in het zand te steken, dat geeft de geschiedenis wel aan. En tja, het gros van de mensen heeft nauwrlijks enig historisch besef, helaas.

  2. Hoewel iedereen, ook Nederland, Maduro het liefst aan de hoogste boom wil ophangen, kun je natuurlijk niet iedereen die op een stoel gaat staan en roept dat hij de nieuwe president is, ook als president gaan erkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *