DolfijnFM | Nederland geeft 900.000 gulden voor armoedebestrijding

Armoede in diverse wijken | Foto Amigu di Tera

Nederland geeft 900.000 gulden voor armoedebestrijding op Curaçao. De steun aan het Nationaal Ontwikkelingsplan van Curaçao was al toegezegd door voormalig minister Ronald Plasterk.

Het zogenaamde Urgentieprogramma wordt uitgevoerd in de wijken Buena Vista, Montaña, Barber en Otrobanda. Daar wordt dan aandacht gegeven aan onderwijs, werk, familie, samenleving en veiligheid.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Nederland geeft 900.000 gulden voor armoedebestrijding

  1. Abraham Mossel

    ik zal persoonlijk mijn boezem vriend Knops aan spreken om dit geld niet te besteden aan een volk wat zich constant door de tuinkabouters Gerrit de Raaf en Cova laat verleiden om het eiland te destabiliseren en te terorriseren met een totale staking, het word alleen als politiek doel gebruikt, zit geen greintje belang in voor hun leden.

  2. Indien men al het geld wat hier in de loop van tientallen jaren het eiland opgekomen is om de armoede te bestrijden daar dan ook aan had uitgegeven, dan zou het plaatje er vandaag heel anders uitzien. Maar ja wat wil je met deze graaiende visieloze bende hier.

  3. Ik ben benieuwd hoeveel van dit geld naar daadwerkelijk effectieve maatregelen gaat. Ik ben echter bang dat het meeste opgaat aan het inhuren van consultants en adviesbureau, die dan weer dikke (lees: dure) rapporten inleveren waarmee weinig tot niets wordt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *