DolfijnFM | Nog geen oplossing lijk in vriezer

De rekening is inmiddels opgelopen tot meer dan 10.000 gulden

Er is nog steeds geen oplossing voor de overleden man die al sinds december in de vriezer van het mortuarium van El Consolador ligt.

De familie heeft geen geld en de bijdrage die het ministerie van Sociale Zaken wil betalen is niet toereikend. De rekening is inmiddels opgelopen tot meer dan 10.000 gulden.

Bron: DolfijnFM

18 Reacties op “DolfijnFM | Nog geen oplossing lijk in vriezer

 1. Jammer dat KKC mondi monkeys als Eric Laplas alle ruimte geeft hier.

  Enige vorm van censuur zou dit forum goed doen.

  Nu lijkt het meer op de kleuterkrant dan de knipselkrant.

 2. @Jos schreef;
  “Op welk forum waar dan ook worden zulke reacties niet geplaatst hooguit bij Dumpert. Als men dat niet inziet is het wel erg triest gesteld met mensen. Verder heeft het met leeftijd niets te maken. Ik ben 38 en full of joy.”

  @Jos, ik weet niet waarover je ‘t hebt, ik heb niets goedgekeurd, lees maar m’n eerste reactie. Ik begrijp ericlapas in de zin dat hij soms, zoals ie zelf ook schreef, na alle zure reacties moeite doet om de lezers te inspireren tot een lach. Dat vind ik helemaal niet zo erg. Het is heus niet zo dat ik alle reacties van ericlapas toejuich, juist niet, ook hij maakt uitglijders.. Maar anders dan jij heb ik niet de behoefte, noch voel ik me geroepen om redactie om de haverklap te attenderen op wat deze of gene boosdoener weer eens voor vreselijks heeft geschreven, een bezigheid die naar het schijnt voor jou blijkbaar een dagtaak is geworden, lijkt het.
  Als het geen reacties van Trui zijn waarvoor je redactie oproept, dan zijn het de reacties van ericlapas. Naar mijn stellige mening heeft redactie echt geen hulp nodig om te kunnen beoordelen wat verwijderd dient te worden en wat niet. Ik heb overigens ook niet gerept over leeftijd, de term ‘zure ouwemannetjes-forum’ is een algemene, kan ook van toepassing zijn voor een doodsaaie jongerenforum.. 🙂

 3. Beste @Jos, blijkbaar ben je te lang op Curaçao waar alles een taboe is en iedereen een discussie uit de weg gaat. Op Curaçao is alles mogelijk, het is één van de weinige landen ter wereld waar de grootste boeven in de regering zitten maar niemand durft ze bij naam te noemen. Een ander voorbeeld; wij hebben een erg hoge HIV besmetting (veel hoger dan de officiële cijfers) onder de bevolking maar door de grote taboe hier kunnen ze geen effectieve voorlichting geven.

  Ik ben de enige op dit forum die het over beflapjes heeft gehad, beffen is naast baseball de nummer 1 sport hier op Curaçao. Mijn telefoon stond sindsdien roodgloeiend van allemaal mannen en lesbiennes die willen weten wat het is en waar het te krijgen is.

  Mensen groeten mij en salueren mij op straat, laatst nog kwam een brother op mij af die ik niet kende, hij omhelsde mij en was duidelijk geëmotioneerd, hey swa, danki, danki, danki, ik wist niet dat zo iets bestond, tot nu toe gebruikte ik een autoband.

 4. Goed dat @Mano het opneemt voor EC.
  Nog beter vind ik het dat de redactie zoals ik eerder aangaf bepaalde sexueel getinte reacties verwijdert.
  Het heeft natuurlijk niets meer met grappen en grollen te maken en al dan niet leuk zijn. Op welk forum waar dan ook worden zulke reacties niet geplaatst hooguit bij Dumpert. Als men dat niet inziet is het wel erg triest gesteld met mensen. Verder heeft het met leeftijd niets te maken. Ik ben 38 en full of joy.

 5. Het is erg met je gesteld als je zelf maar moet glimlachen op het prepuberaal gezwets van Laplas.

  Maar Mano komt blijkbaar niet meer bij van het lachen.

  En wederom Manio niet on topic.

  Ik wel: de oven in met dat lijk, zonder dure kist, en de overheid betaalt.

 6. @ericlapas schreef;
  “ik doe alle moeite om met inspiraties te komen en een lach op het gezicht van de lezer na alle zure reacties te zetten en @Jos, @Trui, hoeft maar te vragen en het wordt verwijderd. Ik kan ook wat anders met mijn tijd doen natuurlijk.”

  Beste ericlapas, ik ben geneigd om je gelijk te geven. En ondanks ik niet tot de clan der ‘zuur-zakken’ dezes achtenswaardige forum behoor, krijg je mij zo af en toe welzeker aan het lachen. Soms maak je inderdaad een misschien niet zo kwaai bedoelde uitglijder… maar goed. wie niet?! 🙂

  Ik begrijp Jos, maar wil Jos dan serieus uitsluitend actief zijn op een bloedserieuze “zure ouwemannetjes-forum” waar er geen plaats is voor grap en grol? Of voor satire, sarcasme en spot? Of voor een beetje pseudo-polemiek? Oef, dat wordt geheid een saaie bedoening, jammer hoor. 🙂

 7. @Jos, schreef, “Hoe totaal sexueel gefrustreerd moet je zijn om zo’n absurde reactie te plaatsen. Redactie bent u er nog??” En enkele minuten daarna wordt zoals altijd mijn reactie verwijderd. Het gebeurt keer op keer, ik doe alle moeite om met inspiraties te komen en een lach op het gezicht van de lezer na alle zure reacties te zetten en @Jos, @Trui, hoeft maar te vragen en het wordt verwijderd. Ik kan ook wat anders met mijn tijd doen natuurlijk.

 8. Mano, on topic blijven AUB, is je door de redactie al herhaald verzocht.

  Van mij mogen overledenen waarvan nabestaanden binnen twee weken de uitvaart niet geregeld en kosten van bewaring niet betaald hebben gewoonweg op kosten van de overheid op de goedkoopst mogelijke wijze gecremeerd worden. Zoals onvermogende onverzekerden ook gratis medische hulp krijgen.

  Het overlijden van een onvermogende bespaart de overheid waarschijnlijk ook de nodige onderstands- en AOV uitkeringen.

 9. @Jos schreef;
  “Hoe totaal sexueel gefrustreerd moet je zijn om zo’n absurde reactie te plaatsen. Redactie bent u er nog??”

  Zou het geen goed idee zijn om tegen het einde van elke maand, bijvoorbeeld de 30ste, degene wiens reacties met regelmaat verwijderd worden aan de KKC-schandpaal te nagelen? Dan hoeft redactie niet steeds maar zelf in te grijpen, lijkt me erg vermoeiend voor redactie, het is hier immers geen kindergarten. Op dit ogenblik staat Trui helaas aan kop, verreweg de meeste verwijderde reacties waren door hem geplaatst. 😆

 10. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 11. Hoe totaal sexueel gefrustreerd moet je zijn om zo’n absurde reactie te plaatsen. Redactie bent u er nog??

 12. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

 13. @Nombre: correctie: de familie is verplicht de begrafenis te betalen, tenzij ze de erfenis verwerpen.

 14. Normaal wordt de overledene gewoon door de overheid begraven als niemand voor de kosten wil opdraaien. De familie is ook niet verplicht om voor de kosten op te draaien tenzij ze spullen van de overledene hebben meegenomen. Het is alles of niets.

 15. Fred Schiedam

  Ik zie niet in waarom de belastingbetaler voor deze kennelijk onwillige familie moet opdraaien.

 16. Te triest voor woorden ,had beter aan de wetenschap kunnen doneren .
  Maar wie gaat dit betalen .

 17. Prachtig verhaal, de degeneratie van de mensheid treffend verbeeld, hou ons op de hoogte hoe dit afloopt.

 18. Abraham Mossel

  Zou het dan eens geen tijd worden om deze man in de kachel te doen en hem in een potje naar zijn familie op te sturen, dat lijkt me toch niet zo duur!, of is er weer een slimmerik in de regering die bewust om het koelhuis zijn zakken te laten vullen met een lijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *