DolfijnFM | Nog steeds geen verklaring voor schorsing Huurman

Minister Camelia Romer zegt dat sectordirecteur gezondheid Sirving Keli voorlopig de taken van Huurman over kan nemen | Extra

Zowel inspecteur Jan Huurman als minister Camelia-Romer hullen zich nog steeds in stilzwijgen over Huurman’s schorsing. Schrijft het AD vandaag.

Het enige dat Huurman tegen de krant zegt, is dat hij juridisch advies aan het inwinnen is. Huurman is voorlopig voor een maand geschorst als inspecteur generaal bij GMN en als Inspecteur gezondheidszorg.

Hij kwam in opspraak nadat hij kinderarts Sonja Faries op de vingers had getikt. Minister Camelia Romer zegt dat sectordirecteur gezondheid Sirving Keli voorlopig de taken van Huurman over kan nemen.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Nog steeds geen verklaring voor schorsing Huurman

 1. Helemaal met de heer Samuel eens, tevens dat de elders uitgekotste specialisten hier naast hun schoenen lopen en zichzelf erg goed vinden , geen mondige patiënten tolereren en als blijkt dat die uit hun vakgebied ervaring gelijk blijken te hebben afgedaan worden “van wat kan jij er nu van weten” en geen excuses. Zoals u zegt de patiënt is de dupe met onnodige overlijdens gevallen en zeker die de rest van hun leven invaliden zijn. En Suzy wast haar handen in onschuld en doet wat een hogere macht over haar beveelt.

 2. Onterecht. Maar voor Curaçaose begrippen begrijpelijk. De medische
  specialisten maffia heeft veel geld en macht. Financieren verkiezingen.
  De heer Huurman was bezig beerputten te openen en dat mag beslist
  niet. Dus weg ermee en de patiënten wat kan het hun schelen.

 3. Ha lekker Suzy geen potten kijker meer .
  Want nos mes por .
  Sommige dingen vind ik vreemd , heel vreemd .

 4. Heb begrepen dat Huurman onder politie begeleiding gedwongen werd om zijn kantoor te verlaten. Gek genoeg horen we nu niets meer van de zo publicitair geile Huurman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *