DolfijnFM | Online goksector Nederland wil Knipselkrant aanpakken

De miljardenindustrie wordt vaak gelinkt aan zware internationale criminaliteit zoals witwassen, mensen- en wapenhandel en financiering van terrorisme.

De Gaming Legal Group in Nederland wil de website van de Knipselkrant uit de lucht. Hoofredacteur Nardy Cramm kan zich volgens advocaat Jongmans opmaken voor een juridische procedure.

Net als Tweede Kamerlid Ronald van Raak. En het publiek kan dat volgen op knipselkrantprocedure.com. De online goksector op Curaçao roert zich sinds de BBC een radiodocumentaire heeft uitgezonden over de sector op Curaçao en haar vermeende link met de onderwereld.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

Voorafgaand aan rechtszaken gaan we niet inhoudelijk op de zaken in, om discussies buiten de rechtszaal te voorkomen.

Dit is de link naar de aangehaalde BBC reportage

Voor de eerste aflevering van 24 juli 2019 “BBC | The Gamble Network: The Loot Box scandal” klik hier

Voor de tweede aflevering van 31 juli 2019 “BBC | The Gamble Network: Spin till you win” klik hier

Voor de derde aflevering van 7 augustus 2019 “BBC | The Gamble Network: How gambling interests bought a country” klik hier

Voor de reactie van de Curaçao Internet Gaming Association (CIGA) op de BBC uitzendingen van 16 augustus 2019, klik hieronder

Een Reactie op “DolfijnFM | Online goksector Nederland wil Knipselkrant aanpakken

  1. De kop van het artikel van Dolfijn is foutief. Vreemd dat zij dat zo publiceren.
    Niet de “online goksector Nederland” wil de Knipselkrant aanpakken maar de goksector Curaçao wil, om haar belangen zeker te stellen, KKC aanpakken en doet dat via een Nederlands advocaat. Dat is heel wat anders Dolfijn!
    De advocaat moet namelijk een partij vertegenwoordigen.
    Als persoon kan de Jongmans dat niet want hij heeft geen persoonlijk belang ( daar ga ik dan maar van uit…). Hij zal toch ooit moeten melden welke gok-syndicaten hij vertegenwoordigt. Tenminste als het niet bij dit nogal koddig geschreven verhaal van Jongmans blijft. Hetgeen ik vermoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *