DolfijnFM | Overheid gaat plukken van bestuurders overheids-NV’s

De initiatiefnemer van de civiele enquete Ruben Suriel | Extra

De overheid gaat de toenmalige directeuren van RdK en Aqualectra en de leden van hun Raden van Commissarissen persoonlijk aansprakelijk stellen voor wanbeleid tussen 2010 en 2012.

Het gaat om 31 personen. Zij kwamen naar voren in de civiele enquête van het Openbaar Ministerie. Daarbij is zo’n 400 miljoen gulden verspild. De stichting OM Civiel gaat de claims behandelen.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Overheid gaat plukken van bestuurders overheids-NV’s

 1. Hear, hear.

 2. Joep Meloen

  Inderdaad, eerst zien, dan geloven.

 3. Juist, de Rechtstaat. De benoemingen door de lolo van Soto, alias Pik Pisas, zouden allemaal teruggedraaid worden.

  Leuke praatjes voor de pers, want er is helemaal niets teruggedraaid.

  Kennedy Ruggenaath is echt de nieuwe Alexandra Rosaria. Om van te kotsen.

 4. Action Sivil is geen nieuwe stichting, maar wel bereid gebleken om namens de bevolking aangifte te doen voor al dat verdampte geld tijdens het kabinet Schotte.

 5. De Rechtsstaat

  De kop van het artikel was intrigerend, dus verder gaan lezen. Afijn, ik heb zo iets gelezen in de digitale versie van het antilliaans dagblad en ook in de ochtendkrant Extra. Waarom boeit dit verhaal mij niet meer?

  Wederom zo een constructie gerealiseerd waarbij consultants (en maatjes) overheidsgelden kunnen binnen harken zonder ooit één iemand aansprakelijk te kunnen stellen. Laat me niet lachen, wat kost het aan startkapitaal om 31 briefjes op te stellen en rond te brengen?

  Vraagje: Hoe staat het met Conquet’s (minister van ***) en zijn heksenjacht naar alle zgn. verkeerde benoemingen van kabinet Pisas. We zijn 18 maanden verder en NADA.

  Dus deze nieuwe stichting OM Civiel riekt naar aller oude praktijken van de PAR alla Glen Sulvaran en Malvina Cecilia, beiden inmiddels weer PAR-prominenten.

 6. Ach, het is geblaat van politici om het volk goed te stemmen dat enorm teleurgesteld is in MAN/PAR/PIN.

  Uiteindelijk komt er helemaal niemand voor de rechter.

  Mark my words.

 7. Nou, of dit een goede zaak voor Curacao is weet ik niet, dit soort negers had je vroeger ook die op andere negers jaagden om die aan slavenhandelaars te verkopen. Wat dat betreft zie ik geen verschil met wat deze stroman bezig is, hij doet voor een behoorlijke fee, het vuile werk wat PAR en consorten niet publiekelijk willen doen.

 8. Goede zaak voor Curacao,eindelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *