DolfijnFM | Overheid gebruikt weer verkeerde tekening Marinepark Oostpunt

Beide ministers maakten achter elkaar dezelfde fouten

Willy Maal stapt opnieuw naar de rechter als de wetgeving van het onderwaterpark bij Oostpunt niet wordt aangepast.

De grenzen die daarin zijn opgenomen kloppen niet. Daardoor krijgt Carmabi het beheer over een deel van het land van Maal. Eerder al kreeg hij gelijk in deze kwestie, maar de overheid gebruikt nu opnieuw dezelfde en dus foute tekening.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Overheid gebruikt weer verkeerde tekening Marinepark Oostpunt

 1. Bobo en sabi

 2. hoedanook

  @Maal,
  Bij Corendon lukte het dus waarom bij Oostpunt niet opnieuw proberen?

 3. Willy Maal

  Het gaat niet alleen om “de verkeerde kaart”, maar ook de bewuste formulering waarbij prive terreinen en wateren, NIET EIGENDOM DES OVERHEID, in beheer worden te geven aan CARMABI. Dit is voorzover ik zie, door misleiding en impositie van de alombekende geheime agendas door de betreffende personen in bepaalde afdelingen op de stukken, de betreffende ministers aangesmeerd. Ondanks waarschuwing. Let dat dit gewoon WEER een [email protected] opgezet plan was, net als het EOP destijds. Deze figuren denken voorbij te kunnen gaan aan de destijds 20-1 door het Parlemment aangenomen LANDSverordening Oostpunt, alsmede de vonnissen, protocols, vaststellings overeenkomt en de toegewezen schadeclaim van ruim 20 miljoen. Deze keer is het echter outright toe-eigenen van anderman’s terrein, dus onrechtmatige onteigening, om hun eigen plannen en ontwikkeling erop te gaan uitvoeren. De uit hun akties voortvloeiende schade intresseert hen weer niet, want die is voor rekening van het volk..Zolang zij hun zin krijgen, coute que Coute…… Het is thans kijken of de Ministers dit rechttrekken en corrigerend optreden.

 4. Alweer zijn de Ministers misleid en voorgelogen door bepaalde eigen ambtenaren en Carmabi, met eigen plannen en agendas….
  en wie betsslt de rekening?

 5. Over de heer Maal plaats ik ook mijn vraagtekens ?

 6. En Carmabi had natuurlijk ook niets in de gaten….die dachten er wel mee weg te komen.

 7. De twee grootste baantjesuidelers naast elkaar op de foto.

  Leito deelt uit aan haar familie, Romer aan haar vriendjes en aan die van haar schoothondje Alvin Daal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *