DolfijnFM | Pers loopt weg bij persconferentie regering

Journalist Yves Cooper ziet het als een gebrek aan respect

De pers is gisteren weggelopen bij de wekelijkse persconferentie van de regering. Na een half uur wachten vonden de aanwezige journalisten het wel welletjes.

Er kwam niemand opdagen. De Dienst Communicatie en Voorlichting liet weten dat het wachten kwam doordat een van de sprekers geen parkeerplaats kon vinden. Het gebeurt vaker dat de persconferentie later begint.

Journalist Yves Cooper ziet het als een gebrek aan respect.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Pers loopt weg bij persconferentie regering

  1. Het is bijna ongelooflijk maar intussen hebben wij rond de 30 radiostations, 4 tv zenders en de schrijvende pers. Het moet dringen zijn om een droog brood te verdienen. Stelt dat ze allemaal op een persconferentie komen opdagen, wordt het chaos.

    Helaas hebben de journalisten onderling ook niet veel respect voor elkaar, wij zagen het vroeger met medewerkers van TeleCuracao die zich arrogant tov van collega’s gedragen. Nu hebben wij Direct die dat zelfde walgelijk gedrag tentoonspreidt.

    Vraag me trouwens af hoe zo een zender als Direct de werknemers een redelijke loon kan betalen en winstgevend draaien. Wellicht is het een kwestie van tijd voordat het kaartenhuis in elkaar stort.

  2. En dat op een eiland waar het overgrote deel van de bevolking een patent heeft op te laat komen. Een beetje overreageren van de pers naar mijn mening. De pers praat over respect, nou dat moeten ze dan eerst maar eens gaan verdienen, het overgrote deel zijn lafaards die niets durven te vragen, laat staan om eens door te vragen of eens iets uit te zoeken. Respect?? Waarvoor??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *