DolfijnFM | Personeel Veneto vraagt faillissement aan

Het personeel krijgt bij faillissement een eenmalige uitkering van het SVB

Het personeel van Veneto vraagt faillissement aan van het Holiday Beach Hotel, casino en restaurant Denny’s.

Mocht er vanuit het management toch nog een redelijk voorstel komen, waarbij ook de achterstallige lonen worden betaald, dan trekt vakbond Horacef de faillissementsaanvraag in. Het personeel krijgt bij faillissement een eenmalige uitkering van het SVB.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Personeel Veneto vraagt faillissement aan

 1. @Esther, Naar oud gebruik, zou hij de bysides well op de loonlijst zetten echter ze zullen wel nooit komen opdagen voor werk.

 2. 30,000 gulden netto, Plassie, bruto is dat bijna het dubbele.

  En ondanks dat megasalaris heeft hij nog tijd voor megabijverdiensten bij onder andere APNA en Centrale Hypotheekbank.

  Naar verluid heeft Philip Martis, net als Ralph ‘Bentley’ Palm van Ennia ook een reeks bysides te onderhouden.

 3. ericlapas

  Het nieuws klopt ook voor geen meter, eerst zouden ze as vrijdag hun salaris krijgen en nu, vragen ze faillissement aan. Ik dacht gelijk goed gedocumenteerd zoals ik altijd ben, laat me even op de site van SVB kijken, hoeveel ze aan cessantia krijgen.

  Op de site kwam ik binnen 5 seconden gelijk 3 fouten tegen; Op de nederlandse site staat engels in het zoekscherm, onder webapplicaties, staat “Werkgevers formulieren” een andere keer “Werkgeversformulieren” ergens anders staat weer “Employers Forms” bij contacten kan je gewoon aaa als email adres invoeren.

  Als ik op sesantia zoek vind ik niets, dus ik moet de zoekterm precies invoeren, Jongens jongens wat is dit voor waardeloze dienst zelfs een simpele website is niet mogelijk? En de directeur gaat met 30.000 NAF elke maand naar huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *