DolfijnFM | Politie arresteert man in toko-misbruikzaak

De verdachte meldde zichzelf op het politiebureau

De politie heeft een 48-jarige man aangehouden op verdenking van seksueel misbruik van een klein kindje in een toko in Buena Vista.

De man met bijnaam Dolfi meldde zichzelf op het politiebureau. Daar is hij overgedragen aan de zedenpolitie. Het misbruik is gefilmd door een beveiligingscamera en ging rond op sociale media.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Politie arresteert man in toko-misbruikzaak

  1. Ik moet zeggen, ik had tot nu toe veel kritiek op de zogenaamde journalisten die we hier hebben, ik wil nog één aan de lijst toevoegen, Jason Lau A Kien.

    Op zich zou je denken, een chinees maar nee het is gewoon een neger. Het is dezelfde reporter die ooit een minderjarig meisje dat in een internaat misbruikt werd in beeld bracht.

    De man is waardeloos en kan niets en heeft altijd te veel tekst om iets simpel uit te leggen. Nu had hij over dat het goed werk van de politie was dat deze man opgepakt is en dit terwijl deze verdachte zichzelf bij de politie heeft gemeld.

  2. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

  3. Denk dat deze man onschuldig is. De soberanos en MFK aanhangers komen altijd met het argument dat alle pedos wit zijn.. Dolfi is niet wit

  4. Was zeker bang geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *