DolfijnFM | Politie roept dader mishandeling WTC op zich te melden

De man die afgelopen weekend een 31-jarige man bij de WC van het WTC zwaar mishandelde is nog steeds zoek. Zijn naam is Kendrik Sophia, een bekende van de politie. Ook een tweede dader wordt gezocht.

De politie heeft beiden opgeroepen zich te melden op het bureau. De mishandeling begon na een woordenwisseling over wie er aan de beurt was om te plassen. Het slachtoffer, een 31-jarige man, ligt zwaargewond in het Sehos.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Politie roept dader mishandeling WTC op zich te melden

 1. KKC commentpolis

  @Beste reageerders: Nu graag aan de regels houden. Niet op de man spelen en graag on topic blijven. Deze topic is bij deze gesloten.

  KKC commentpolis

 2. @SnertBert, één van de 5, schreef;
  “Ach, wie op dit forum neemt ass kisser Mano nog serieus.

  Met zijn mentaliteit zou hij gecastreerd moeten worden om te voorkomen dat zijn gedachtengoed zicht voortplant.”

  Nou weet je Bert, het is nog steeds niet de bedoeling en het is ook nooit bij me opgekomen om carrière te maken op een forum.. Ik ben jou namelijk niet. Ik schrijf met plezier, wanneer ik niets te doen heb.. Mijn leven bestaat niet uit woede, angst en haat.. zoals de jouwe wel degelijk uit bestaat!
  Maar wat zie(N) ik daar?
  zichT voortplant? zicht? Hoe is het nou mogelijk dat een top neerlandicus als jij zo’n stomme taalfout maakt? Nu mag jij ook bij de MFK in dienst Bert… 😆 😆

 3. @ericlapas schreef;
  “Volgens @Joep, “En dit is het gedrag dat Mano dus toejuicht ! ” Nou laten we zeggen dat wij Mano zo een schoonzoon niet toewensen!”

  Nou, maak je daar maar geen zorgen over ericlapas! Mijn dochter, wonderschoon en echt knap, intelligent, hoogopgeleid en menselijk mooi, zal nooit van haar zoete leven met zo’n vriendje komen aanzetten. Bovendien heeft zij al een vriend, ook intelligent en knap. Alleen lijkt hij niet op jou, hij heeft niet het uiterlijk van die beesten in het filmpje.
  Dus je hoeft je echt geen zorgen te maken. Maar toch bedankt. 😆

 4. @Joep de Oen schreef;
  “En dit is het gedrag dat Mano dus toejuicht ! Dit gedrag mag je immers niet asociaal noemen van hem, dit hoort bij Curacao en wie er iets van zegt is negatief.

  Aparte versie van een samenleving houdt hij er op na.”

  Voorwoord.
  Ik vind het logisch dat ik van alle kanten word bestookt.
  Ik kruip namelijk in jullie hoofden, ik maak hele wandeltochten door de krochten van jullie verdorven kronkels.. Dus liegen jullie maar erop los, schrijf maar wat jullie believen. Ik vind het niet erg, ik begrijp de woekerende woede die in jullie huist. Maar ik wens ook te schrijven wat ik wil en denk. 🙂

  Ach Joep, ik heb je al duidelijk gemaakt dat jij niets, maar dan ook helemaal niets voorstelt. Je mag wat mij betreft blijven liegen tot je een ons weegt. En tot jouw laatste ademtocht interessant blijven doen op het forum. Ook mag je voor mijn part, heel zielig maar ook behoorlijk narcistisch, ministers en zo blijven oproepen om via de KKC redactie contact met jou op te nemen om hen zodoende te leren hoe zij hun ministerie dienen te bestieren. 😆

  Ik moet nog altijd lachen dat je heel serieus en welgemeend met dat soort voorstellen voor de dag komt, jij weet het allemaal beter dan iedereen, maar jammer genoeg is er niemand die jou om advies vraagt….behalve natuurlijk de beroeps meelopertjes zoals bijvoorbeeld een Brian S en Bertsnert en z’n 4 andere identiteiten en binnenkort ook een ericlapas die jou als hun grote wijze mentor beschouwen. 😆

  De naakte waarheid is dat je zelf niet deugt Joep, je bent niets meer of minder dan een zwakke verbitterde leugenachtige asociale bejaarde nietsnut, eentje met de grootste waffel ook nog… Toch jammer dat façadegedrag steeds zichtbaarder jouw deel wordt…gedegradeerd en veroordeeld om tot je laatste ademtocht nonsens-stukjes te moeten schrijven op fora is volgens mij niet wat je van het leven verwachtte. 🙂

  Je hebt trouwens het brein van een moordenaar, je vindt immers dat iedereen op Curaçao die niet in jouw straatje past doodgeschoten moet worden.. Heb je echt zelf gesuggereerd. Dat ben jij ondanks het façadegedrag dat je de laatste tijd vertoont toch niet vergeten? Dus wat kun jij mij nog vertellen Joep De Oen, sukkel met moordneigingen!? Net nada! 😆

 5. Ach, wie op dit forum neemt ass kisser Mano nog serieus.

  Met zijn mentaliteit zou hij gecastreerd moeten worden om te voorkomen dat zijn gedachtengoed zicht voortplant.

 6. Volgens @Joep, “En dit is het gedrag dat Mano dus toejuicht ! ” Nou laten we zeggen dat wij Mano zo een schoonzoon niet toewensen!

 7. En dit is het gedrag dat Mano dus toejuicht ! Dit gedrag mag je immers niet asociaal noemen van hem, dit hoort bij Curacao en wie er iets van zegt is negatief.

  Aparte versie van een samenleving houdt hij er op na.

 8. Zo te zien op facebook heeft hij meer dan 1700 Curaçaose (intelligente?) vriendinnen. Hij voldoet in elk geval aan de eigenschappen van het schorem waar de Curaçaose vrouw opvalt.

 9. Is hij familie van Jacinta Constancia?

 10. Hier schrik ik van moet ik eerlijk zeggen. Ik hoop dat dit beest voor poging tot doodslag wordt aangeklaagd en de ziekenhuis kosten betaald.