DolfijnFM | Protest tegen homohuwelijk

Onder leiding van bisschop Luis Secco gingen de aanwezigen in gebed | Persbureau Curacao

Onder leiding van verschillende kerkbewegingen werd vrijdagmiddag een anti-homohuwelijk demonstratie gehouden.

Een paar honderd mensen kwamen bijeen in het Wilhelminapark. Ook een aantal Statenleden was aanwezig. Onder leiding van bisschop Luis Secco gingen de aanwezigen in gebed. Ze vinden het huwelijk iets tussen man en vrouw.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Protest tegen homohuwelijk

 1. Katholieke huichelaars en wegkijkers vinden we helaas overal, van het Vaticaan tot NL, Zuid Amerika en de US.
  In Amsterdam is zojuist de priester van de Vredeskerk ontslagen omdat hij uit de kast is gekomen. Dus hekaas voor @CR gaat zijn post niet echt op-:)

 2. Curacao Revisited

  toch ongelofelijk dat de kerk nog steeds nr 1 staat op de lijst van instellingen waar de bevolking van Curacao het meeste vertrouwen in heeft. Zegt vooral veel over het niveau van de bevolking van Curacao die liever hoopt op “ku dios ke” dan de realiteit onder ogen te zien en de mouwen op te stropen.

 3. Art 1 van de Grondwet geldt duidelijk niet voor deze idioten. Secco moet zich zorgen maken over de 32% van mensen hier die ver onder het bestaandnivo moeten over-leven ipv zijn absurde ‘zegeningen’ geven.
  SHame on all of them.

 4. Pride parade mag wel zeker en je moet het maar accepteren anders zullen er consequenties volgen. Je moet de cons and pros bespreken.

 5. Graai & de Raaf Consultants

  Wanneer gaat zijne patriarchale schijnheiligheid Luis Secco “voor” het compleet gelegaliseerde “Blijde kamp” protesteren, prostitutie is volgens deze bijbel ook een grote zonde en zou derhalve verboden moeten worden toch?

  en misschien kan hij de tragomeisjes ook gelijk onderdak aanbieden zodat ze niet uitgebuit worden?

 6. Fred Schiedam

  Raar dat zij anderen iets willen opleggen. Als je er voor kiest zelf iets wél of niet te doen, dwing anderen dan niet, en al helemaal niet door God daar bij te halen.
  Ik heb trouwens begrepen dat de salarissen van deze figuren door de Curaçaose overheid worden betaald; als dat inderdaad zo is dan mag je als overheid daar nu eens een einde aan maken, immers van ambtenaren wordt wel verlangd dat zij loyaal zijn aan de overheid en parlementaire beslissingen uitvoeren (biedt een mooie bezuinigingsgelegenheid in het kader van de huidige malaise op het eiland).

 7. Pure discriminatie. Schandalig dat deze club jurkendragers niet per direct wordt verboden!

 8. Een ieder mag vinden wat hij wil maar wat die smeerpijpen van de katholieken kerken doen is puur belachelijk. Kindermisbruik schijnen ze de normaalste zaak van de wereld te vinden. Als er weer eens een priester in opspraak raakt wordt hij naar elders gestuurd voor zogenaamd studieverlof. Een hypocriet volkje met die bisschop voorop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *