DolfijnFM | Raad van State: Cft kijkt teveel naar bedrag onder de streep

Het jaarverslag van de Raad van State stelt dat vraagstukken als armoede, sociaaleconomische ontwikkeling, overheidsfinanciën en ambtelijke organisatie belangrijk zijn en aandacht verdienen van het Koninkrijk

De Raad van State vindt dat het College financieel toezicht meer rekening moet houden met de complexe vraagstukken, waarmee de eilanden te kampen hebben.

Het Cft kijkt te veel naar het bedrag onder de streep.

Het jaarverslag van de Raad van State stelt dat vraagstukken als armoede, sociaaleconomische ontwikkeling, overheidsfinanciën en ambtelijke organisatie belangrijk zijn en aandacht verdienen van het Koninkrijk.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Raad van State: Cft kijkt teveel naar bedrag onder de streep

 1. RvS verwoordt hiermee bij monde van haar vice-voorzitter T de Graaf D66 de verblindende standpunten inzake de eilanden van zijn gevallen voorman Pechtold D66. Hoe objectief is de RvS nog?

 2. Joep Meloen

  Alle onderwerpen welke de Raad van State aandraagt zijn terug te voeren naar dezelfde oorzaken:
  1. Wanbeleid
  2. Fraude
  3. Corruptie
  4. Cliëntelisme
  5. Lage arbeisproductiviteit
  6. Bureaucratie (veelal om onkunde te verdoezelen)
  7. Geen discipline
  8. Afwezigheid van normen en waarden bij velen
  9. Opvoeding

  Dat ga je dus niet oplossen met het vergroten van het begrotingstekort. Zou je dat doen dan graaf je je eigen graf alleen nog maar dieper uit.

 3. Laten we vooral meer geld blijven uitgeven dan we hebben en de belastingen verder verhogen, dan is straks iedereen werkloos en arm. Zal Nederland ons weer overnemen om orde op zaken te stellen. Willen we dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *