DolfijnFM | Razia’s in SDKK om verborgen wapen

Er wordt nu ook uitgebreid gezocht in gemeenschappelijke ruimtes, waar gevangenen sporten en werken | Persbureau Curacao

De directie van de gevangenis heeft opnieuw een grote razia uit laten voeren in alle cellencomplexen van de SDKK.

Reden is het bericht er een vuurwapen onder de gevangenen verborgen wordt gehouden. Volgens de Èxtra zijn er dit jaar al acht cel-doorzoekingen gehouden.

Er wordt nu ook uitgebreid gezocht in gemeenschappelijke ruimtes, waar gevangenen sporten en werken. Tot nu toe is nog niets gevonden.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Razia’s in SDKK om verborgen wapen

 1. Idd is gekke Gerrit druk bezig vanuit de SDKK onrust en destabilisatie te creëren!
  Tijd voor of separeren of naar Vught met due hufter.

 2. Abraham Mossel

  Zou het dan toch waar zijn die waarschuwing van de liliputter tuinkabouter vakbond leider Cova dat er acties zouden komen als zij geen gelijk kregen in het conflict ISLA RdK. Wat ik wel weet na 18 jaar hier te wonen, dat er één conflict maar effe niet normaal op gelost kan worden de jens ( brand ) er maar in moet, dat is vaak een teken van onkunde en geen weerstand bij mensen die nog niet tot tien kunnen tellen om zich te beraden voor een oplossing .

 3. Abraham Mossel

  Het mogen duidelijk zijn dat sinds Gerrit de Raaf zich in het SDKK gevang bevind, er elke week wel wat in het gevang zelf, of op Curacrim zelf gebeurt waar een luchtje achter zit, waaronder stakingen van vakbonden, opruien vuilnis ophaaldienst, ISLA bedreigingen, totale electra uitval. En inderdaad, nu Jammie 28 jaar onvoorwaardelijk aan zijn broek heeft gekregen hoor je de MFK landverraders cq schreeuwers Gerrit De Raaf, Pik, Cova, Amparo, Jacinta, Monky, sheik Hakim ?, en velen niet meer janken, om dat ze bang zijn om alsnog weer in het verhaal betrokken te worden, één gewaarschuwd mens telt voor twee staat bij hun nu op de eerste rij!!.

 4. RR, ze zijn inderdaad muisstil, ook geen geschreeuw de oneerlijkheid jegens jamaloodin, komt omdat ze heel veel weten. Trouwens belastingkantoor stond in brand. Heb je dat vernomen.

 5. Sinds Gerretje daar zit vinden er zo te zien elke maand celvisitaties plaats.
  Trouwens je hoort niets meer wanneer Cicely aan de beurt komt. Chichi tras di seru met 10 kinderen zat al lang achter de zelfde tralies.
  Hier is duidelijk sprake van klassejustitie en Peppie, Pisas, Menki, Charlie bolo Cooper en Monki de Monk zijn overdit onderwerp, zo te zien, monddood. Ketu ketu zijn ze allemaal.
  Cos serio swa.

 6. Vuurwapen in giambo bord soep voor g schtt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *