DolfijnFM | RdK directeur Van den Wall-Arneman geschorst

bronnen rond de RdK melden dat dit te maken heeft met het onderzoek van  SOAB

José van den Wall-Arneman is geschorst als directeur van de RdK, de eigenaar van de raffinaderij. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. De reden voor zijn schorsing is niet bekend gemaakt.

Maar bronnen rond de RdK melden dat dit te maken heeft met het onderzoek van overheidsaccountant SOAB.

Er zou sprake zijn van mogelijke fraude en corruptie van het MDPT, het Multidisciplinaire Team dat zich bezig houdt met de toekomst van de Isla. RdK financiert het MDPT.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | RdK directeur Van den Wall-Arneman geschorst

  1. Radio en tv direct worden steeds meer een spreekbuis voor de MFK en KdNT. De insinuatie dat de PAR iets met deze schorsing te maken heeft, terwijl daar een RvC over gaat en niet een regeringspartij, is weer zo’n voorbeeld van waar deze club goed in is, namelijk fake sentatie nieuws brengen. Ze komen constant met allerlei “conspiracy” theorieën die nergens op gestaafd zijn, maar meestal uit de mond van leden van eerdergenoemde partijen komt.

  2. Wie o wie verlos ons van deze en andere kwaaien.
    Weer miljoeien weg footsie kan zo niet door blijven gaan

  3. Waaaaaat ?? Corruptie en fraude op Curaçao ?? Zeg dat het niet waar is….

  4. @Hoedanook, Dat is wel hypocriet want er mochten genoeg ‘consultants’ van de PS wel ‘werken’ en ook gooide hij zijn latina byside en die van Werner Wiels voor 12000 per maand op de loonlijst.

  5. Op Radio Direct stelt de verslaggever dat PAR Van der Wall-Arnemann heeft geschorst omdat hij, een aantal contracten binnen RdK voor ‘consultants’ niet wilde tekenen. Van der Wall-Arnemann moet opzij zodat vervolgens de contracten met GZE opgezegd kunnen worden.

    Toch nog vuurwerk bij de RvM voor eindejaars.

  6. Meteen naar Bon Futuro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *