DolfijnFM | RdK-directie doet aangifte van bedreiging

De spanningen lopen op, omdat de Isla voor het eind van dit jaar een nieuwe huurder moet hebben en mensen vrezen voor hun baan | Antilliaans Dagblad

De directie van de Refineria di Korsou heeft aangifte gedaan van bedreiging. Marcelino de Lannoy en Gilbert Martina mensen de afgelopen tijd door verschillende mensen op Facebook te zijn bedreigd.

De spanningen lopen op, omdat de Isla voor het eind van dit jaar een nieuwe huurder moet hebben en mensen vrezen voor hun baan.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | RdK-directie doet aangifte van bedreiging

  1. Curacao Revisited

    Ik lees dit bericht met dubbele gevoelens: van de ene kant kan geweld nooit een oplossing zijn, van de andere kant lig ik er niet wakker van dat mensen zoals Gilbert Martina die eerst bij ENNIA en nu bij HNO en RdK een wanprestatie leveren en hun zakken vullen af en toe met de realiteit geconfronteerd worden.

  2. Onbenul kop van jut c cooper heeft bina geen stem meer van het domme geschreeuw, wat nergens op slaat. Liever g schotte de raaf buiten schot houden, hij wil veel te graag in de spotlight.

  3. Abraham Mossel

    De werknemers van de ISLA moeten eens niet achter die oer domme zakkenvullende bonds leiders blijven staan, deze oerdomme zakken vullers wisten al tig jaren dat de ISLA een doodgeboren kindje zou zijn / worden en in 2o20 de boel dicht zou worden gegooid. Venu licht aan de gaspijp (galiemiesche) en is op sterven na dood en hier geloven de 1e regelmatige oproei en stakende MFK raddraaiers dat er ook maar één gek het in zijn hoofd haalt één florijn in die roestbak te stoppen. Let op mijn worden er word straks op de vuist gegaan in de staten op straat en in de rechtzaal van wie heeft de schuld, de schuld heeft het volk zelf om als hun een scheet dwars zit te gaan staken weet je wat dat kost mensen, ik zou zeggen loop maar lekker met koudvuur fakkels door de straten dat zal zeker Curacrim verder de afgrond in helpen, trouwens hoor weinig over en van Gerrit de Raaf zijn hongerstaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *