DolfijnFM | RdK roept Islawerkers bijeen

De raffinaderij op Curaçao, onderdeel van het conflict. Beeld © ANP

RdK organiseert morgen een informatiesessie voor iedereen die werkzaam is op de raffinaderij, de BOO-centrale en Bullenbaai.

De eigenaar van de Isla-raffinaderij heeft in verschillende kranten advertenties geplaatst. Onderwerp van gesprek is de toekomst van de raffinaderij. Op 31 december eindigt het leasecontract met PdVSA en er is nog geen nieuwe partner gevonden.

De bijeenkomst in het World Trade Centre is alleen toegankelijk voor mensen met een geldige Isla-werkpas.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | RdK roept Islawerkers bijeen

  1. Abraham Mossel

    Nee Brian S, toen waren er 5 politie agenten en een handje vol mariniers, dat is nu ff anders ruim 400 politie agenten en ruim voldoende mariniers en land macht op het eiland aanwezig, als het erop aan komt meppen ze het hele zooitje in een mum van tijd uit elkaar, en niet te vergeten wij hebben nu een redelijk tot goede brandweer organisatie. Dus laat Cova maar komen, die komt alleen niet en PIK ook niet die is op vakantie in Columbia zaken aan het regelen voor Gerrit de Raaf. Brian die ROEST bak is af geschreven.

  2. Fred Schiedam

    Voorlichting door RdK-directeur Kwartel die met zijn corrupte houding er voor heeft gezorgd dat de ISLA nu niet aan serieuze partner wordt verhuurd?

  3. Abraham Mossel

    Gaan zij nu eindelijk eens de waarheid op tafel gooien, en zeggen dat die roestbak niet meer te reden valt, jaren lang de werknemers in de zeik genomen door bonden , werknemers met de dik betaalde banen en de directie, Ontvangt dikke Charles Cooper nog steeds die 15 duizend in de maand van de ISLA/RDK, hoor weinig geschreeuw van die tuin kabouter Cova en opruier Gerrit de Raaf ,of heeft die het te druk met het bijbelse les geven in het gevang aan zijn mede gevangenen, lessen die hij weer leert van zijn cel genoot de oplichting en verkrachting apostel.

  4. Nieuwe 30 mei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *