DolfijnFM | Rechtszaak ontvoering stagiaire uitgesteld

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten

De rechtszaak tegen het echtpaar dat in augustus een stagiaire ontvoerde, en beroofde en haar daarna in zee gooiden bij Knip wordt uitgesteld.

De zaak zou vrijdag worden behandeld, maar de advocaat van het verdachte echtpaar heeft zich teruggetrokken.

De twee hadden zich vrijwillig gemeld bij de politie nadat camerabeelden waren verspreid. Het slachtoffer en haar familie zou vrijdag bij de zaak zijn.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Rechtszaak ontvoering stagiaire uitgesteld

  1. Een lafheid / extra vernedering, die op Curacao helaas niet vreemd is ………….
    Deze walgelijke beesten hebben geen recht op een advocaat, waarom zouden ze? Levenslang opsluiten (of liever erger!) deze beesten. Hoe verzin je zo’n senario?
    Echt mijn medeleven voor die jonge vrouw, die dit heeft mee moeten maken en levenslang deze ervaring met zich mee zal moeten dragen, gelukkig dan nog wel gesteund door haar lieve ouders.

  2. Ach hier is geen rechtzaak voor nodig. Direct van de klip af smijten die twee en deze keer wel goed kijken of de haaien voer hebben gekregen.

  3. Een walgelijke manier om confrontatie tussen dader en slachtoffer te vermijden. En op die manier voorkomen dat spinsels van de verdediging bloot komen.

  4. Slachtoffer en familie voor niets ingevlogen dus, en dat om een Menki Rojeriaanse ratvocaat,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *