DolfijnFM | Rechtszaak SMS loterij Dos Santos aangehouden

Maximus verdachte Robbie dos Santos’ Smart Play sleepte UTS voor rechter na stopzetten van sms-Ioterij bij de door KPMG gekaapte overheidstelecommer | Vigilante

De rechtszaak in hoger beroep tussen Smartplay van Robbie dos Santos en UTS is voorlopig aangehouden. Dos Santos heeft nog steeds het griffierecht van 15 duizend gulden niet betaald.

Smartplay verzorgt SMS loterijen op Sint Maarten en Dos Santos wil dat UTS die faciliteert onder het bestaande contract. UTS wil dat niet en kreeg in Eerste Aanleg gelijk van de rechter. Dos Santos moet voor 14 augustus betalen.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Rechtszaak SMS loterij Dos Santos aangehouden

  1. Waarneer word er aangepakt–beslagleggen en verkopen–veroordelen en opsluiten–vergunningen intrekken en aan anderen doorverkopen per opbod zodat de bevolking er wat aan heeft.
    Waarneer word al dit oplichtersvolk eens aangepakt–inclusief de medeplichtigen zoals zijn broer en Die Volksoplichter Schotte.

  2. ericlapas

    ” Smart Play sleepte UTS voor rechter na stopzetten van sms-Ioterij”. Wij weten allemaal dat de sms-loterij illegaal was dus in feite was UTS met illegale activiteiten bezig. Nou begrijp ik niet hoe het kan dat Girigorie (lees randdebiel) met diezelfde UTS in zee gaat om camerabeelden met de politie te delen. Met UTS (lees Paul de Geus) is de kans groot dat de beelden ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *