DolfijnFM | Rechtzaak tegen oud-minister Josepha uitgesteld

Tijdens de bepaling van uitstel gisteren in de rechtbank bleek dat Josepha zich de afgelopen tijd niet heeft gehouden aan het contactverbod met zijn ex.

De rechtzaak tegen oud-SOAW-minister Sherwin Josepha is uitgesteld. De 46-jarige Pueblo Soberano-man staat terecht voor mishandeling van zijn partner, met wie hij vijf jaar samen was.

Ook zou hij begin dit jaar haar auto hebben vernield. Tijdens de bepaling van uitstel gisteren in de rechtbank bleek dat Josepha zich de afgelopen tijd niet heeft gehouden aan het contactverbod met zijn ex. Op 10 januari wordt de zaak verder behandeld.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Rechtzaak tegen oud-minister Josepha uitgesteld

 1. Ps mac cijntje komt ook nog even voorbij met voorliefde voor duitsland. Met liefde voor zijn zoon drugs-dealer, mac cijntje : ik heb niks gezien , heb niks gezien, ik keek ergens anders naar. Geloofwaardig.

 2. Heej @Esther, sorry, @Trui, weer terug?

 3. BB
  Ik bedoel natuurlijk Victorina als lichtend voorbeeld na Whiteman.

 4. PS de zoveelste ophits club die het land voortbracht. Een zgn min van Volksgezondheid die iedere keer verbaasd rondkeek dat hij ‘uitverkoren was’, daarvoor obesitas Whiteman die het nog een keer wil proberen over 2 jr, verstand op nul, die razendsnel zijn huis liet verbouwen en inmiddels weer voorzitter van deze club losers is , Rosalia was een blauwe maandag verbonden aan de universiteit van Aruba. Daar kwamen ze ook vast zijn losse handjes tegen. Overigens heeft hij zijn paspoort nog ingeleverd? Shameful people!

 5. @Brian S, er zijn nóg een paar belangrijke ex PS’ers vergeten. De nobele heer René Rosalia.

  Kas di Kultura coryfee, kon handjes maar moeilijk van vrouwelijke personeelsleden afhouden en schroomde niet om zijn machtspositie intimiderend in te zetten.

  Symboolpolitiek bedrijver pur sang.
  Wilde alle scholen dekoloniseren middels naamwijzigingen. Verdwijning van Stuyvesant beeld en naamwijziging Peter Stuyvesant college waren tevens zijn hoogste prestaties geweest tijdens zijn ministerschap.

  Weigerde NL te spreken tijdens zijn promotie op UvA waar overigens ook taaie geruchten de ronde deden dat hij helemaal niet zo’n galante “heer” was als het op vrouwen aankwam.

  Ook een verfent makamba hater. Hij stak zijn grote “liefde” voor Nederland en nederlanders niet onder stoelen of banken.

 6. @Knoek-Koe, Je mist Mac Cijntje die ondanks zijn makamba haat en voorliefde voor Duitsland 1940-1945 wel elke keer naar Nederland vloog.
  Heethoofd Lucho Rosales die ondanks zijn makamba haat wel trouwde met een makamba en ook losse handjes had.
  Werner Wiels en het MDTP debakel.

  En dan nog het verraad van Helmin Wiels. Samenwerken met de moordenaars van Wiels.

 7. Ook zou hij begin dit jaar haar auto hebben vernield.
  Vlgs mij klop dit niet.
  Vlgs mij moet staan:
  Ook zou hij begin dit jaar de auto van zijn vriend met wie hij samenwoonde hebben vernield.

 8. Ik mis het commentaar van Trui, van de Grote Drie.

 9. De zoveelste Pueblo Soberano “coryfee” die in opspraak is gekomen.

  We hadden reeds Marvelyn Wiels (Curaçao huis tirannie), Werner Wiels (MDPT corruptie 18 miljoen ) , Margit de Freitas (SSC malversaties, miljoenen contract dure consultants, credit card fraude, ), de “Asjes” (tirannie, CBCS aanstelling, Aqualectra RvC, Credit card fraude, MDPT ).

  En nu een minister die niet zo aardig is voor zijn partner.

  P.S. :
  Pueblo Soberano: partij, die streeft naar totale onafhankelijkheid van Curaçao en papiaments als primaire taal in onderwijs in bestuurlijke functies

 10. Trots op Curaçao

  Tja, SOAW is natuurlijk anders dan SOA…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *