DolfijnFM | Regering moet positie verdedigen in Nederland

Eugene Rhuggenaath | Extra

De regering moet naar Nederland om de positie van Curacao te verdedigen. Daarvoor heeft de Staten gisteravond unaniem een motie aangenomen.

De Rijksministerraad wil Curacao deze week een aanwijzing geven omdat we de overheidsbegroting maar niet op orde krijgen. De regering Rhuggenaath is bang voor de economische gevolgen van zo’n aanwijzing, en wil juist doorinvesteren om de economie weer op de rit te krijgen.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Regering moet positie verdedigen in Nederland

 1. Knoek-koe

  @Curacao Revisited

  Coopers trekt alleen zijn scheur open als hem dat politiek uitkomt.
  Deze man is niet loyaal aan het statuut nog aan de beginselen van goed bestuur, maar vooral aan wat het opbrengt voor zijn zakken.

  Groot brulaap gehalte heeft die Cooper , zoals vele politici op dit eiland die vooral gaan sputteren op het moment dat er corruptie belemmerende maatregelen worden getroffen, maar niet wanneer er van alles niet pluis is.

  Helaas moeten we constateren dat er weinig ethisch moraal te bespeuren valt bij vele gezagsdragers die de verantwoording hebben over publieke fondsen.

 2. @Curacao Revisited, Dat Cooper alleen interesse heeft in snoepreisjes is wel bekend. Dank zij dat hij niets deed als Minister van Transport heeft Curacao nu na jaren nog steeds een airport categorie 2. Volgens Cooper had dat te maken met het missen van een paar kopietjes in een handleiding…

 3. Knoek-koe

  Als coopers vindt dat het tekort op de begroting niets voorstelt kan hij het verschil misschien zelf even voorschieten.

 4. Curacao Revisited

  Gijsbertha zou opstappen als er een aanwijzing komt, grijp je kans zou ik zeggen.
  Net de Amigoe gelezen en ben verbaasd over het totaal gebrek aan realiteit van onze politici: Cooper met een grote mond dat een tekort van 112miljoen op een begroting van 1,8mrd niets voorstelt (6-7%) en afsluit met een donder op naar Nederland. Meneer Cooper moet zich realiseren dat Curacao nergens ter wereld tegen een zo lage rente kan lenen als bij Nederland. Als Curacao zelf de markt moet opgaan betaalt het als A- tot BBB+ rated land 5-6% en loopt de staatsschuld razendsnel op, maar meneer Cooper kan helaas niet zo goed rekenen behalve als het aankomt op snoepreisjes, declaraties en andere fraude.

 5. Daan Banaan

  @Brian S
  Regering moet positie verdedigen in Nederlands onderwijs. De burgers zijn de Nederlandse taal niet machtig.

 6. De regering moet naar Nederland om de positie van Curacao te verdedigen. Daarvoor heeft de Staten gisteravond unaniem een motie aangenomen.

  Moet staan. Staten wil dat de positie van de Staten wordt verdedigt zodat ze door kunnen gaan met snoepreisjes

 7. Het doorinvesteren heeft al jaren niet geleid tot een bloeiende economie. In tegendeel. Alles op Venezuela afschuiven is struisvogel spelen. Daarnaast is onze toekomst (de jeugd) alleen de locale taal machtig en kan dus niet of nauwelijks deelnemen aan economische groei (toerisme).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *