DolfijnFM | Reginald Huggins op non-actief

De politie zelf spreekt over mogelijke schending van gedragsregels | Jeu Olimpio

Politiewoordvoerder Reginald Huggins is in opspraak. Afgelopen week is hij op non-actief gezet. Bureau Interne Zaken doet onderzoek naar vermeend onzedelijk gedrag in het openbaar.

Althans dat valt op te maken uit berichten in de sociale media. De politie zelf spreekt over mogelijke schending van gedragsregels.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Reginald Huggins op non-actief

 1. “vermeend onzedelijk gedrag in het openbaar.” Ik heb het bericht op de radio gevolgd, ik blijf erbij dat het nieuws hier altijd veel te wensen overlaat. Ik vind Jason Lau A Kien één van de besten maar in dit geval liet hij wel een steekje vallen. Hij had het over een hoge functionaris met een andere persoon in de auto. Nou weten we nog steeds niet of het nou met een man, een vrouw of een minderjarige was.

 2. B. el Huub

  Caught with his pants down, …again. Ontdekt zonder zijn netjes gevouwde onderbroek in de auto terwijl hij een nachtelijk, intensief en uiterst diepgaand onderzoek voerde in zijn dienstauto op een niet nader geidentificeerd wezen. Beet, naar verluid, luidruchtig en uiterst hufterig van zich af naar zijn ontdekkers van Douane en Kustwacht, hen herinnerend aan zijn rang. Die belden toen maar zijn baas uit diens nest. Hoofd KPC toonde zich toen kordaat door de schreeuwende repeat-offender direct op non-aktief te zetten.
  De Keystones zijn er niks bij.
  Ach wat….. ik ga maar weer door met boeven vangen hier in het dorp Mokum (aan de Amstel).

 3. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *