DolfijnFM | Restaurant dicht na controle inspectie

Op advies van de brandweer | Extra

Een restaurant op de Argentinaweg in Sta. Maria kan even niet koken, de Inspectie heeft de stroom afgesloten en de gasflessen in beslag genomen.

Allemaal op advies van de brandweer, die de installaties te gevaarlijk vond. Het restaurant en de vergunningen bleken ook nog eens ingeschreven te zijn op een verkeerd adres, nadat de overheid de nummering in de straat had aangepast.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Restaurant dicht na controle inspectie

  1. Joep Meloen

    @ Jan,

    Ik vermoed dat het hier gaat om de locatie van de overtreder van het jaar………de eigenaar met 3 illegale truk di pans op overheidsterrein. Afgelopen weekend stond er een artikel over deze locatie in de krant, met de mededeling dat de overheid al ruim een jaar niet op wil treden.
    Vandaar deze actie neem ik aan. Oftewel ‘window dressing’

  2. Wat ben je een sikkeneurige man, Jan!!

  3. ‘De overheid past de nummering in de straat aan’ en dan is de ondernemer fout?? Onze straat heeft in 2010 een andere naam gekregen (van diezelfde overheid). Kranshi kent die straat evenwel niet zodat je je niet op je eigen adres kunt inschrijven. Destijds ook van die overheid een formulier gekregen voor het aanvragen van een huisnummer. Ingediend, maar nooit een reactie gekregen. Bon bini Curacao en kom vooral investeren op dit eiland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *