DolfijnFM | Samenwerkingsverband TeleCuraçao en Enex en AIL

De Curaçaose zender kan daarmee nieuws en beelden krijgen vanuit < 80 landen

TeleCuraçao gaat samenwerken met de European News Exchange en de Latijnsamerikaanse variant Alianza Informativo Latinoamericana.

De Curaçaose zender kan daarmee nieuws en beelden krijgen vanuit meer dan 80 landen. Omgekeerd ook, beelden van Telecuraçao van bijvoorbeeld het Curaçao North Sea Jazz gaan daarmee de hele wereld over.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | Samenwerkingsverband TeleCuraçao en Enex en AIL

  1. “TeleCuraçao gaat samenwerken met de European News Exchange en de Latijnsamerikaanse variant Alianza Informativo Latinoamericana”. De vraag is, waarom hebben wij TeleCuracao nog nodig? Wij kunnen die beelden toch zelf op internet vinden.

    Ik ben benieuwd hoe ze het geld bij TeleCuracao besteden, er gebeurt genoeg op Curacao om goede spannende televisie te maken maar blijkbaar wilt TeleCuracao niet in kwalitatieve televisie investeren.

    Laten we maar wat beelden uit het buitenland overnemen zal die aan obesitas grenzende, sigaar rokende directeur hebben gedacht.

    Als ik naar Morubondia kijk, zie ik daar een irritante presentatrice en een snotaap die de baan aan de politieke connecties van zijn vader te danken heeft. Allebei behoorlijk overdressed en dit terwijl op dat moment de meeste kijkers hun gebit nog niet in hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *