DolfijnFM | Scandinavische markt kan naar Curaçao vliegen

Dit werkt als volgt: wie met Norwegian van Schiphol naar New York vliegt, kan daar straks overstappen op een JetBlue-vlucht naar bijvoorbeeld Curaçao, Aruba en Sint-Maarten zonder opnieuw in te checken | Airbus

Een opsteker voor Curaçao: Norwegian en JetBlue gaan samenwerken. Scandinavische passagiers kunnen nu op één ticket met vluchten van beide maatschappijen reizen.

Dit werkt als volgt: wie met Norwegian van Schiphol naar New York vliegt, kan daar straks overstappen op een JetBlue-vlucht naar bijvoorbeeld Curaçao, Aruba en Sint-Maarten zonder opnieuw in te checken. In totaal vliegt Jet Blue op 40 Caribische bestemmingen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Scandinavische markt kan naar Curaçao vliegen

 1. Volgens dit artikel is het Trondheim-Oslo-Amsterdam-New York en dan Curacao. Lange reis en dan nog hopen dat je elke vlucht haalt. En in New York nog door de strenge douane en ESTA betalen.

 2. Klopt ongeveer wat je zegt Joep.
  Maar als je bijv bij KLM Eur 800 betaalt en bij Jet Blue Usd 400. Dan is de keuze snel gemaakt voor iemand met een beperkt budget.

 3. Joep Meloen

  Klinkt leuk, maar zal in de praktijk niet gebeuren. Er is geen hond die bv vanuit Trondheim eerst het vliegtuig naar Oslo pakt, dan naar New York en vervolgens nog even naar Curacao.
  Wil men vanuit Oslo naar Curacao dan vliegt men gewoon naar Amsterdam en vanuit daar weer verder met KLM of TUI.

  We moeten eens ophouden met volstrekt irrealistische opties aan te duiden als ‘potentiële markt’ of ‘een gat in de markt aanboren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *