DolfijnFM | Scholieren blazen wc-pot op

Maar dan in een WC pot op school | Extra

De politie heeft gisteren twee scholieren gearresteerd nadat die een wc-pot op school hadden opgeblazen. Dat deden ze met vuurwerk.

De school werd op verzoek van de leiding doorzocht. Daarbij trof de politie naast vuurwerk ook een politieknuppel aan bij een van de scholieren. De kinderen zijn in het bijzin van hun ouders meegenomen naar bureau.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Scholieren blazen wc-pot op

 1. Jan (Haarlem)

  Het opblazen van WC potten is een nieuw fenomeen. Het begon in 2016 in Den Haag, en in 2017 in Axel.
  Men kopieert schijnbaar graag-:)

 2. Fred Schiedam

  De naam van de school is geheim???

 3. Abraham Mossel

  @ Plasje de azijn zeiker moet OvJ worden, ik weet nog goed dat wij vroeger voor nieuw jaar “kerst in kopen mijn familie had niks nada in te kopen, jaren later wel ” de hele winkel straat, Kerk straat in H’sum met carbid als het regende de straatgoot in de Fik staken, met oud en nieuw ging de telefoon cel hoek Hilverts weg weg elk jaar er aan en nog één telefoon cel op de Gijsbregt van Amstel straat bliezen we op met vuurwerk en ( carbid ), ga je mij nu nog aan geven Plaské, dat noem ik een kleine jeugd zonde, heb het zelf met mijn kinderen mee gemaakt de deug nieten hadden een bus hokje op geblazen, koste mij geld en heb hun met overleg van de handanmaat “politie”in een Hal progama laten werken, ze zijn nu allen een goede huis vader met een eigen bedrijf, en hebben geen korte lontje’s en lange tenen geen pistolen en kap messen nodig , maar wel een perfecte sport school gehad van papa en mama. respect daar win je mee, Plasje, sta je morgen ook te kijken op het wil hel! pleintje hoe je vriend de oplichter en maffia vriend van Carolo de trap op loopt in zijn oranje overal, ik denk dat hij helemaal niet komt, hij laat Knoops (de zakkenvuller ) met aan zijn rechterhand de dwerg het werk doen, wie betaald dat toch allemaal???. Als Gerrit de Raaf morgen toch zonder gevangenis kleding de trap op gaat is de directie van de SDKK ook zo corrupt ( omgekocht) als het maar kan. we zullen het morgen om 10 uur zien.

 4. Waarschijnlijk worden deze kinderen met een tik op de vinger naar huis gestuurd, laten we wel hopen dat de ouders aansprakelijk worden gesteld.

  Ze mogen verder van geluk spreken, in veel landen wordt een poging tot het opblazen van een gebouw al een terroristische daad gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *