DolfijnFM | Serie liquidaties om ripdeal Suriname

Volgens de Èxtra heeft ook de liquidatie van Julian Curiel in augustus in de Bijlmer met deze zaak te maken. Genna zou de ripdeal hebben opgezet | Extra

De liquidatie van oud-voetballer Kelvin Maynard in Nederland en de liquidatie van Genciël “Genna” Feller hier op de Caracasbaaiweg hebben te maken met een ripdeal van 400 kilo cocaïne.

Volgens de Èxtra heeft ook de liquidatie van Julian Curiel in augustus in de Bijlmer met deze zaak te maken. Genna zou de ripdeal hebben opgezet. Een Surinaamse drugsbaron was het slachtoffer.

Bron: Dolfijn FM

3 Reacties op “DolfijnFM | Serie liquidaties om ripdeal Suriname

 1. De liquidatie van oud-voetballer Kelvin Maynard in Nederland en de liquidatie van Genciël “Genna” Feller hier op de Caracasbaaiweg hebben te maken met een ripdeal van 400 kilo cocaïne.

  Volgens de Èxtra heeft ook de liquidatie van Julian Curiel in augustus in de Bijlmer met deze zaak te maken. Genna zou de ripdeal hebben opgezet. Een Surinaamse drugsbaron was het slachtoffer.

  Tja.. eigen schuld dikke ….

 2. @Mossel, probeert wat hij als fictie gepresenteerd krijgt via TV en andere media, naar lokale ‘snacks’ te vertalen. Als wat hij beweert ook maar een greintje werkelijkheid was dan zou de huidige economische situatie van Curaçao er heel anders uitzien.
  Blijkbaar is @Mossel ook niet bekend met de grootste verslavingsepidemie van onze tijd. De verslaving aan pijnstillers dat via de farmaceutische industrie en apotheken ‘ge-pushed’ wordt. In de VS zijn in alle 50 staten nu rechtszaken aanhangig waarbij onlangs een schikking van 12 miljard dollar overeengekomen is met Perdue Pharma. Een ruwe schatting van de werkelijke schade aan dood en verslaving wordt geschat op 550 -750 miljard dollar. Veroorzaakt niet door bijstandsmoeders (bij een snack) maar door directeuren en andere bestuurders die parasiteren op de zorgsysteem. Zij verschuilen zich achter donaties aan activiteiten als New York Fashion Week (NYFS) musea en of andere culturele instellingen.

  Qua mentaliteit niet erg verschillend van een Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein of Bernie Madoff

 3. Abraham Mossel

  In elke snack in armoede wijken, tiert de drug handel volop, selfs kinderen van nog geen 13 jaar worden door mama of papa als drug verkoper op straat en toeristen plaatsen gebruikt in de verkoop. En maar zingen haleluja loof den Heer op zondag in de kerk door de hele familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *