DolfijnFM | Smoc: Hier gaan binnenkort doden vallen

Raffinaderij tikkende tijdbom | Henk Looman

Smoc waarschuwt premier Rhuggenaath en minister Römer dat er binnenkort doden gaan valllen bij de Isla-raffinaderij. Smoc basseert zich op de audit van ED Technologies Texas.

Daarin staat dat de Isla verre van up-to-date is en wordt het omschreven als tikkende tijdbom. Volgens Smoc een kwestie van tijd voordat er iets helemaal mis gaat.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Smoc: Hier gaan binnenkort doden vallen

  1. Zo snel vergaat het materiaal van tegenwoordig. Hou mijn hart vast bij renovatie met inferieure materialen. De raffinaderij bestaat al bijna 100 jaar en de opslagtanks waren van betere kwaliteit als nu.

  2. Maria Liberia zei toch laatst dat ‘ de kogel nog niet door de kerk is ‘, er moet iets heel verkeerds gaan dan kun je praten over kogels en kerken.
    Wij noemen dat: als de kalf verdronken is dempt men de put!
    Weg met dat roestige rommel en PDVSA blijft net als Maduro de schuld van zich afschuiven. Men begrijpt hier niet dat Venezuela helemaal aan de grond zit. Gerty kan zoveel fotos van zich laten nemen bij de consul, maar hij snapt ‘t ook niet dat er geen geld en investeringen te verwachten is van onze Zuiderburen.

  3. Dus wachten tot het fout gaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *