DolfijnFM | Speervisser betrapt

De man was op heterdaad betrapt bij Marie Pampoen | Foto: STINAPA

De kustwacht heeft een speervisser betrapt. Die kreeg een procesverbaal gekregen en zijn vangst werd in beslag genomen en vernietigd.

De man was op heterdaad betrapt bij Marie Pampoen. De vernietiging van de vis is vastgelegd op video als bewijs. De Kustwacht benadrukt dat speervissen of het in bezit hebben van een speer niet is toegestaan.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Speervisser betrapt

 1. Abraham Mossel

  @ Gerard of je bent aan het dollen of je bent echt rijp voor pyscho inrichting Zon en Schild afd zware gevallen, waar 24 x 7 een dwangbuisje word voor geschreven.

 2. Denk toch dat de man op de foto met criminele activiteiten bezig is.

  Iemand geheel in het zwart gekleed en met masker loopt meestal niet te collecteren voor de kankerbestrijding.

 3. Peter van den Broek

  De duiker op de foto is geen speervisser,maar een jager op Lionfish met een “Hawaian Sling”,dit is toegestaan en nuttig werk.Dit kan niet de man zijn waar het artikel op slaat.Onjuiste voorstelling van zaken.

 4. Abraham Mossel

  Deze speer visser zal wel weer zijn verraden door dat stelltje ouwe lamzakken die altijd zonder één kwartje in hun zak de grootste verhalen zitten te vertellen onder invloed van drug ( wiet ) onder de boom zonder schaduw, toen Helmin Wiels werd vermoord heb je ze twee jaren niet meer gezien, nu zijn ze alweer één jaar of 4 terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *