DolfijnFM | Strandtent Daaibooi compleet leeggeroofd

De vernielde strandtent van playa Daaibooi | Extra

Onbekenden hebben de strandtent van Kees van Dongen op Daaibooi vrijdagnacht compleet leeggehaald. De dieven kwamen niet via deur of raam binnen, maar hakten een groot gat in de muur.

De hele inventaris is meegenomen, Kees schat de schade op zo’n 7000 gulden. Zijn tent is al 50+ keren overvallen, maar nog nooit zo rigoureus. Volgens Kees patrouilleert de politie niet op de strandjes van Bandabou en hebben dieven vrij spel.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Strandtent Daaibooi compleet leeggeroofd

 1. Zijn tent is al 50+ keren overvallen, maar nog nooit zo rigoureus. Volgens Kees patrouilleert de politie niet op de strandjes van Bandabou en hebben dieven vrij spel.

  Dan moet je recht in eigen hand nemen. Neem mensen in dienst voor bewaking. Diefstal is normaal op Banda Bou.

 2. “…….Ze willen iets hebben dus pakken ze het maar”……

  Niets kan onbemand of onbewaakt achtergelaten worden of het wordt gevandaliseerd of gestolen door “subversieve elementen” uit de samenleving.
  Hebben ze vast afgekeken bij onze heren en damens politici en directeuren, die duidelijk geen respect hebben voor andermans eigendommen getuige de losbandige manier waarop ze met publieke middelen om gaan.

 3. Joep Meloen

  Respect voor de eigendommen van anderen is gewoon afwezig bij velen. Ze willen iets hebben, dus pakken ze het maar.
  Kom aub niet bij mij aan dat men dit deed omdat ze honger hadden.

  Het eiland zakt steeds verder af, zag ook dat er alweer kerstverlichting in Otrabanda is gestolen. Hing er nog geen dag en het was al weg. Te zot voor woorden.

 4. Nos bon yunan di korsou .
  Ay dushi hende .

 5. Sterkte voor Kees, ik mag hopen dat hij wel doorzet en niet de tent sluit. Prima strandtent met goede bediening en prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *