DolfijnFM | Teller crowdfunding Schotte staat op 400

Nog 1.799.960 nafls of 3 extra jaar to go | Extra

De teller van de crowdfundingsactie van Gerrit Schotte staat na 10 dagen op 400 gulden. Bedoeling van de actie is om in totaal 2 miljoen gulden binnen te halen.

Daarmee wil de veroordeelde politiek leider van de MFK voorkomen nog eens drie jaar de cel in te moeten. Eerder werd hij veroordeeld tot drie jaar cel voor ambtelijke corruptie.

Schotte heeft overigens hoger beroep aangetekend in de ontnemingszaak, dus het vonnis van 1,8 miljoen staat nog niet vast.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Teller crowdfunding Schotte staat op 400

 1. Dat geld had allang binnen moeten zijn:waar blijven de dieven nu zoals: m rojer monk bolo c cooper plsas dos santos constantia lange neus voor de dief gerrit.

 2. Wanneer moet G.Schotte dokken die 1.8 miljoen? Als het pas na het einde van zijn gevangenis straf van 3j midden 2021 dan heeft hij nog tijd zat om 1.8 mil. bijeen te scharrelen denk ik maar hopen van niet.

 3. Crimineel Gerrit Schotte en zijn criminele vriendjes hebben Curacao en dus de bevolking jarenlang berooft. Er valt niets meer te doneren, het stuk tuig Schotte heeft al het geld al.

 4. Knoek-koe

  Nou meneer Schotte, ANG 400 hebben de stemmers voir jou over, toch niet zo een beste indruk achter gelaten als min. Pres.

 5. Hahaha dat schiet lekker op dat 1 donatie per 4 dagen a 100 euro. In dit tempo dan is over 219 jaar het doel van 2 miljoen bereikt. Jammer joh, Gerrit blijft zitten waar hij zit, 6 jaar lang in hotel de goede toekomst.

 6. Schotte has 8888 kiezers.. maar die geven blijkbaar niets eens een gulden

 7. En dan heb toch nog van die halve garen die geld geven!!!

 8. 400 gulden zo zie maar .

 9. John Bash

  Leuke tussenstand. 80 nafl de man/vrouw mfk fractie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *