DolfijnFM | Toeristen overvallen, poging tot verkrachting

Een van de overvallers probeerde tijdens de beroving de vrouw te verkrachten

Drie gewapende mannen hebben twee toeristen overvallen in hun appartement in Julianadorp. Dat gebeurde zaterdagochtend rond 6 uur.

Een van de overvallers probeerde tijdens de beroving de vrouw te verkrachten. Haar echtgenoot wilde dat voorkomen, maar werd in zijn lies geschoten. Hierna gingen de verdachten er in een auto vandoor.

De 43-jarige man is naar het ziekenhuis gebracht en maakt het nu weer goed.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Toeristen overvallen, poging tot verkrachting

 1. Nos bon yunan di korsou .
  Ay dushi hende .

 2. @EAJ, Met dank aan de YDK die Maduro steunen!

  @Henk1, Dit is alleen het begin. We hebben dit eind jaren 90 ook gehad. Suzy Romer boodt het tuig een enkeltje Schiphol aan en het RST werd ingevlogen om het tuig op te pakken..

 3. Showroe di Emmastad

  Nog een paar van dit soort leuke voorvallen in bv. de Europese media en Chata/CTB kan de deur dichtdoen. Tja…. het blijft een moordeiland met Dushi Hende, toch?!?

 4. Het komt erg dichtbij. De eigenaren zijn goede vrienden. Doen alles keurig zoals het moet, mooie plek en dan dit. Arme gasten, arme iedereen. Het kan toch nit maar zo doorgaan of is dit het begin??

 5. Het is dichtbij. De eigenaren zijn goede vrienden van ons. Volledig van slag, het gaat jaren goed en dan komt de klad erin. Uiterst treurig dit.

 6. Precies Andrea. We hebben al genoeg ” eigen” criminelen. En wat doen we, we halen een paar uit Venezuela.

 7. En nu alle deuren en ramen open maken en de werkloze dakloze en ongeschoolde Venezolanen binnen laten. Het gaat bij ons toch zo goed.

 8. Dushi Hende!! Straks geen Isla meer en op deze manier ook geen toerisme meer

 9. En Chata denkt dat de prijs van bier toeristen afschrikt?

 10. Welkom in Curacao lieve toeristen. Helaas dat we hier loslopend tuig hebben dat onze jullie vakantie heeft verpest en onze laatste stroham van economische groei kapot maakt. Wie zijn die 3 onbenullen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *