DolfijnFM | Truck’i pan op Caracasbaaiweg gesloten

De afgegeven vergunning voor Truck’i pan La Fogatta geldt tot middernacht, maar je kunt er tot diep in de nacht terecht en dat mag dus niet. 

Truck’i pan La Fogatta op de Caracasbaaiweg is gesloten door de inspectie. Zondagnacht kreeg de zaak, net na pompstation Casora, bezoek van de inspecteurs.

De afgegeven vergunning geldt tot middernacht, maar je kunt er tot diep in de nacht terecht en dat mag dus niet.

La Fogatta is normaal gesproken als eerste open op de Caracasbaaiweg, waar op een afstand van één kilometer zes truck’i pans staan.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Truck’i pan op Caracasbaaiweg gesloten

 1. Ik kwam er net langs toen ik uit mijn werk kwam en zag dat zij nog open waren. Vreemd.

 2. Dank je de koekoek maar zo gaat het niet Daan Banaan al die mensen met diabetes 11 en al die chronische ziekten die voortvloeien uit hun slechte eten die gaan wel op de post SVB en andere particuliere verzekereingen teren ze kosten de gemeenschap handen vol geld brengt ook een tekort op jaar basis.mensen die goed op hun gezondheid letten en daardoor minder ziek zijn die hebben het nakijken.Doe verstandig eet een appel.

 3. En de chinezen met hun tiendas ?
  Die mogen wel doorgaan ?

 4. La Fogata is illegaal zowel op Caracasbaaiweg als in Mundo Nobo ( ondanks klachten van de buutbewoners ivm met overlast).

  Zij kregen een tijdelijke vergunning voor 6 maanden….Hoe is de status heden…..?

 5. Daan Banaan

  Ik snap dat enkele lezers geen voorstander zijn van vrije marktwerking en het liefst alles onder staatstoezicht stellen, maar er zijn gelukkig ook mensen die voor vrijheid zijn: dat ieder zelf de keuze kan maken of er om middernacht koolhydraten worden gegeten of niet.

 6. Het zou goed zijn als alle Truck’i pan’s gesloten worden, het kost ons een rib uit ons lijf aan ziekte kosten. Om middernacht koolhydraten eten is voor een groot deel oorzaak van de vele beroertes en diabetes type II die we hier hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *