DolfijnFM | Tweede Kamer wil advies Raad van State geschillenregeling

Tweede Kamer wil advies Raad van State geschillenregeling

Willemstad – De Tweede Kamercommissie Koninkrijksrelaties wil toch nog een aanvullend advies van de Raad van State over de geschillenregeling.

De verantwoordelijkheden zijn voor hen nog niet duidelijk, nadat Staatssecretaris Knops een gewijzigde ontwerp wetsvoorstel indiende.

Begin april is het advies klaar, de vier landen in het koninkrijk gaan in juni in debat tijdens het IPKO

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Tweede Kamer wil advies Raad van State geschillenregeling

 1. Bernard Tomlow

  Geachte heer Lapas, uw reactie schept verwarring.
  Geeft u aan dat in het bijzonder politieke corruptie streng veroordeeld moet worden (maar dat er ook wat Nederland betreft de hand in eigen boezem gestoken mag worden) of
  adviseert u corrupte politici, die zich met uw informatie verder kunnen bekwamen in het afleiden van de kernkritiek dat zij zichzelf verrijken door misbruik te maken van hun politieke positie?

 2. Normaal gesproken als Curaçaose politici met de handen in de koeken trommel betrapt worden, beginnen ze gelijk met, ja in Nederland gebeurt dat ook.

  De laatste tijd hoorde ik Cooper en de domme Cordoba steeds over Jos van Rey hebben, de voormalige wethouder die van vriendjes politiek werd beschuldigd ter verdediging van Schotte.

  Nou heb ik een nieuwe naam erbij die onze politici kunnen gebruiken voor het legitimeren van hun hebzucht, Henk Krol (in het midden op de foto), deze man heeft ooit als hoofdredacteur van de Gay Krant geen pensioenpremies betaald en zit nu in de tweede kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *