DolfijnFM | Tweede ronde om politieagent te worden

Ben je klaar, dan verdien je 3290 gulden per maand | Jeu Olimpio

De politie gaat een tweede ronde organiseren om meer agenten aan te trekken. De eerste poging leverde niet voldoende goede kandidaten op.

Heb je ambitie, dan kun je je tot 20 december melden via Facebook of de website van de politie: polis.cw. Je moet de Nederlandse nationaliteit hebben, ministens 17 jaar oud zijn en beschikken over een rijbewijs als de opleiding begint. Ben je klaar, dan verdien je 3290 gulden per maand.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Tweede ronde om politieagent te worden

 1. Beste @John Bash, het is wel apart dat iemand voor het volgen van een opleiding Fl. 2.551,- krijgt, vooral met zo lage vooropleidingseisen. Voor elke student die het niet haalt is Fl.60.000 weggegooid. Ik kan mij voorstellen dat ze moeite hebben om kandidaten te vinden, jongeren vinden politiewerk niet cool.

 2. @Eric, het salaris is het volgende:
  Bij aanvang met de opleiding start in schaal 4 (P) Beginbedrag: Fl. 2.551,-
  Na afronding opleiding aanvang in schaal 5 (P) Beginbedrag: Fl. 3.290,-
  Na drie (3) jaar en een positieve evaluatie start schaal 6 (P) Beginbedrag: Fl. 3.815,-

  @Djaka, de vooropleiding is het volgende:
  Een afgeronde MAVO D, LTS T-stroom, VSBO TKL- niveau, HAVO, VWO, SBO 2 of hogere opleiding.
  – je bezit rijbewijs B of je bent bereid laatstgenoemde binnen twee jaar na aanstelling te behalen;
  – tenminste 17 jaar oud;
  – als man een lengte van minimaal 1.70 m of als vrouw minimaal 1.68 m;
  – van onbesproken levensgedrag zijn;
  – Nederlandse nationaliteit.

 3. Wat is de vooropleiding hiervoor minimaal ?

 4. Abraham Mossel

  @ Plasje ik geloof dat zo’n studie 3 jaar duurt, dus zijn ze 20 jaar of ouder het kan ook zijn dat iemand van ouder dan 21 of mischien wel 28 jaar aan deze gevaarlijke baan begint, als je integer bent als politie man/vrouw heb je 80 % meer kans om een kogel in je mik te krijgen dan een normale burger, dus één beetje gevaren geld mag best betaald worden, ben blij dat ze Gerrit de Raaf en die andere corrupte politci meer hoeven te beschermen, nu moeten ze het zelf betalen, maar ik weet dat er zat rand debielen graag voor niks nada als een vaza cq trol hun leider willen beschermen voor een goed baantje waar ze nooit voor aanwezig hoeven zijn.

 5. Ik vraag me af, wat moet een kind van 18 met 3290 gulden salaris, terwijl hele gezinnen in dit land het met een minimumloon van rond 1500 gulden moeten doen.

 6. ” Ben je klaar, dan verdien je 3290 gulden per maand.” Dit maakt de politieagenten heel populair bij de vrouwen. Er wordt niet bijgezegd dat ze Girigorie als baas krijgen, anders zouden jongeren met een greintje zelfrespect zeggen, “voor geen goud”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *