DolfijnFM | Uitstel Europees Hof

Vandaag had Curaçao duidelijk moeten maken dat de procedure om Venezolaanse vluchtelingen te horen voldoet aan de internationale regels | Beeld Kees Broer

Willemstad – Nederland en Curaçao hebben uitstel gevraagd aan en gekregen van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

Vandaag had Curaçao duidelijk moeten maken dat de procedure om Venezolaanse vluchtelingen te horen voldoet aan de internationale regels. Daarover zijn twijfels in Straatsburg.

Er zijn vooral vragen over de aanwezigheid van de Venezolaanse consul in de Vreemdelingenbarakken. 6 juni moeten de antwoorden nu binnen zijn.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Uitstel Europees Hof

  1. Prachtig dat het uitgebreide artikel op de opinie pp van het AD er ongetwijfeld toe heeft bijgedragen dat duidelijk is dat het Land Curacao de zaakjes vwb mensenrechten niet op orde heeft! Natuurlijk zijn de adv van het Land niet klaar hiervoor!

    https://www.knipselkrant-curacao.com/ad-advocaten-leren-over-venezolanenproblematiek/#more-260068

  2. ericlapas

    Nederland en Curaçao hebben uitstel gevraagd, dit is schandalig het is een goedkope truck die advocaten vaak gebruiken om tijd te winnen.

    Als de mensenrechten van deze vluchtelingen overtreden wordt, moeten ze tijdens deze uitstel in vrijheid worden gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *