DolfijnFM | UTS moet overheid nog 37 miljoen betalen

Aldus nminister Kenneth Gijsbertha die in die tijd UTS RvC voorzitter was | Jeu Olimpio

De overheid krijgt nog 37 miljoen gulden van telecombedrijf UTS. Dat zegt minister van Financiën, Kenneth Gijsbertha. Het gaat om dividend over de jaren 2012 tot 2015.

Ook sint Maarten, dat ruim 12 procent van de aandelen van UTS bezit krijgt geld, zo’n 5 miljoen piek. Wanneer de overheid het geld gaat krijgen is niet bekend. UTS is flink aan het inkrimpen om het hoofd boven water te houden.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | UTS moet overheid nog 37 miljoen betalen

  1. 37 miljoen ?
    Hoe kun je zoveel dividend declaren als je dat niet hebt / als je het niet kan waarmaken ?
    Is dat geen teken van onkunde ?

  2. Gijsbertha kan zoveel willen. Ze hebben het niet dus vergeet het maar. De dividend zal voor een groot deel ‘ergens’ verdwenen zijn. Of verdampt, who knows..

  3. De Rechtsstaat

    Daar is onze (non playing) manager Kenene. Sterwerper (on the ball) Rugghenaat (lijkt day 2 day) is op de heuvel. En ja de korte-(metten)stop Walle staat haar vrouwtje en hot Corner is voor Idi (nog steeds op jacht)) Armin. Het buitenveld wordt bemand door (the cast of lost in space) Martina, Koeiman en Zita. We hebben de tweede honkvrouw (vers uit China) en de rots in de branding op de eerste honk. Let wel, geen CATCHER want de backstop (land Curacao) zal alle klappen, van dit team, moeten vangen.

  4. Daar gaan we weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *