DolfijnFM | Vakbonden: alles van tafel, anders actie

Vakbonden zijn er klaar voor | Persbureau Curacao

De verhoging van de WA-verzekering en de ontslagen bij UTS moeten van tafel. Het minimum loon moet omhoog. De regering Rhuggenaath krijgt van de vakbonden tot 11 uur vanochtend de tijd.

Zo niet, dan gaat plan B in werking en dan zijn er vanaf morgen harde acties. Wat dat betekent wordt in dat geval vanavond bekend gemaakt. Inmiddels doen 15 vakbonden mee .

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Vakbonden: alles van tafel, anders actie

  1. Ai nos mes por !!!!

  2. Vergane glorie van de bonden. De tijd dat alles om Isla draaide is/gaat voorbij. Als er geen geld is, is er niets te eisen. Kaboutertje Cova tracht de oude glorie te herstellen, ten koste van alles. Voornamelijk de glorie van Cova zelf en dat zal iedereen voelen. Ruggenaath dingen in de schoenen schuiven waar hij niets mee te maken heeft (UTS) is een teken van ultieme vakbondsonzinpraat.
    Al gaat heel Curacao naar de verdommenis, wij hebben gelijk.

  3. 15 vakbonden doen mee met een conflict wat het overgrote deel helemaal niets aangaat. Prijsontwikkelingen houdt je niet tegen, dat is een gegeven, mensen ontslaan in een bedrijf wat teveel werknemers heeft is logisch, en een minimum loonsverhoging daar moet je niet voor gaan staken. De schade welke op Curaçao weer aangericht gaat worden krijgen de werknemers met een eventueel verhoogd loon vanzelf weer terug op het eigen brood. Maar leg dat maar eens uit aan hen die alleen maar aan zichzelf denken en korte termijn oplossingen nastreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *