DolfijnFM | Vandaag besluit kerstbonus ambtenaren

Het wordt so wie so een sobere kerst op de ministeries | Extra

Vandaag beslist de ministerraad over de kerstbonus voor ambtenaren. Vanwege de financiële problemen van de overheid is het niet zeker of die doorgaat.

Ambtenarenvakbond ABVO heeft gevraagd of in dat geval ambtenaren een halve dag vrij kunnen krijgen op 24 en 31 december. Het wordt so wie so een sobere kerst op de ministeries. Alle kerstvieringen zijn geschrapt om geld te besparen.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Vandaag besluit kerstbonus ambtenaren

 1. Joep Meloen

  @ Brian S.

  Ambtenaren een vrije dag of ze komen niet opdraven…………..wat is het verschil voor de burger ?
  Niemand durft hen aan te spreken op de wijze waarop zij zich houden aan de werktijden. In zo’n geval maakt een vrije dag geen donder uit, zelfs als ze zouden moeten werken zijn ze nergens te bekennen.

 2. Er is geen geld voor een bonus van 135 gulden, maar deze week is AlcaLM Walle wel weer op haar 1,237e snoepreis, naar Brussel dit keer.

  Wie houdt dit wijf nu eindelijk eens tegen?

 3. Abraham Mossel

  Als er wel een bonus word uitbetaald zou ik het personaal van Aqlectra ff overslaan, in twee dagen 9 keer stroom uitval, wat me wel op viel dat er gesteren 4 keer stoom weg viel mat tussen tijden van 10 á 15 minuten, daar kom je toch geen stap verder mee, ik meer het iedee dat er MFKers aan het saboteren zijn?

 4. Het land Curacao staat op het punt failliet te gaan, dat is gewoon zoals het is, en er is dus geen geld voor helemaal niets. Zeer terecht dat men dit soort franje buiten beschouwing laat.

 5. Ambtenaren werken al niet en krijgen toch al te pas en onpas vrije dagen!

 6. Dit is het zoveelste bewijs dat het in dit land nooit meer goedkomt, het is pakken wat je kan en de rest kan stikken. Het zou een goed gebaar zijn, vooral met kerst als de bonus naar de onderstand trekkers of de minima gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *