DolfijnFM | Vandaag opening 50e carnavalsseizoen

De Gran Marcha van de 50ste editie van het carnaval is dit jaar op 23 februari. | Persbureau Curacao

De politie heeft de regels bekendgemaakt voor de opening van het carnavalsseizoen. De mars vandaag start bij het Waaigat en gaat via de Penstraat naar het eindpunt bij het stadion van SUBT.

Auto’s die niet goed geparkeerd staan en de mars hinderen worden weggesleept. De wegen langs de route worden gesloten als de mars in aantocht is.

De Gran Marcha van de 50ste editie van het carnaval is dit jaar op 23 februari.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | Vandaag opening 50e carnavalsseizoen

  1. Het is wel apart, er is een groep Curaçaoenaars die met alle culturele activiteiten meedoen, carnaval, sehoe, tambu en noem het maar op. Zelf begrijp ik het niet want soms moeten ze het één en ander nog uit eigen zak bekostigen, doen ze dat uit vaderlandsliefde?

    Ik denk dat ik het antwoord op die vraag heb, laatst zag ik de zanger van Grupo Zojojo nog in de studio van Direct TV. De man stak zijn bewondering voor Jachmin Pinedo niet onder stoelen of banken. Toen dacht ik gelijk van hé, ziet hij iets wat ik niet zie?

    Dit vereist nader onderzoek dacht ik, dus zo gezegd zo gedaan, de man blijkt al jaren in Nederland van een uitkering te wonen en het hoogte punt van zijn dag is als RTV overschakelt naar Direct TV.

    Toen dacht ik gelijk, hé dat is ook een vorm van geestelijke beperking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *