DolfijnFM | Venezuela beloofd herstart raffinaderij

PDVSA directeur Manuel Quevedo PDVSA en premier Eugene Rhuggenaath

PdVSA heeft haar werknemers gisteren beloofd de salarissen tot eind dit jaar te betalen. Ook gaat de raffinaderij snel weer opgestart worden.

Deze boodschap kwam van Manuel Quevedo, minister van Oliezaken in Caracas en topman bij PdVSA. Hij kwam speciaal overgevlogen uit Venezuela om deze boodschap te brengen. Hoe dat land deze beloftes waar gaat maken, werd niet duidelijk.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Venezuela beloofd herstart raffinaderij

 1. “Venezuela beloofd herstart raffinaderij” moet zijn: Venezuela belooft herstart raffinaderij. De persoonsvorm wordt hier verkeerd gespeld. Spellingcheck?

  Dan: beloftes maken schuld. De schuld aan het land Curacao vanwege achterstallig onderhoud aan de Isla en een daardoor schier onmogelijke opdracht om de Isla opnieuw “aan de man” te brengen, laat zien dat beloftes moeilijk te geloven zijn.

  Het is bijna pijnlijk te zien in de beelden van de ontmoeting tussen Cova en Quevedo dat het lijkt alsof Sindikal niet de belangen van de werknemers behartigt, maar eerder de belangen van de PdVSA. Dat wordt gestaafd door de reactie van Pisas.

  De Minister-President is nu via deze beelden gewaarschuwd voor dit gedrag. De Minister van Olie van Venezuela heeft maar één belang, zorgen dat er geld verdiend wordt door een corrupte regering van Venezuela ten koste van een Isla en haar bevolking in een ander land.

 2. De Rechtsstaat

  Ja, lekker, laten we blijven wachten op A(anwijzing) Ruggenaath en de zijnen.

  Die zijn echt de hoop in bange dagen.

  “PdVSA heeft haar werknemers gisteren beloofd de salarissen tot eind dit jaar te betalen”.

  Nou na anderhalf jaar plat te liggen krijgen tenminste de werknemers, nog een loon, anders zou de werkeloosheid nu de gelederen in FORTI wakker hebben gemaakt.

 3. De PdVSA is niet in de positie om wat dan maar ook te beloven, de bewijzen daarvoor staan in stapels MoU`s en “afspraken” met de vakbonden. Typisch zuid amerikaans gebral en gezwets in de ruimte is het.

 4. Fred Schiedam

  “Veel beloven, weinig geven, doet een gek in vreugde leven” is een Nederlands gezegde. M.a.w., laat je niet dol maken door inhoudsloze beloften.

  Ik zou gezegd hebben “zonder bankgaranties wil Rhuggenaath je niet ontvangen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *