DolfijnFM | Verdediging Jamaloodin zet in op media

Team Jamalooding zet in op trail by media. De regiezitting van 18 december is uitgesteld omdat de verdediging nog niet het hele dossier heeft | Vigilante

De verdediging van George Jamaloodin zet vol in op de media in aanloop naar de rechtszaak volgend jaar. Via een persbericht stelt de verdediging dat belangrijke getuigen nooit zijn gehoord.

Zoals de politiemensen die de ex-minister van Financiën in 2012 beveiligden. Die zeggen dat Jamaloodin nooit contact heeft gehad met de uitvoerders en tussenpersonen in de zaak van de moord op Helmin Wiels.

De regiezitting van 18 december is uitgesteld omdat de verdediging nog niet het hele dossier heeft.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Verdediging Jamaloodin zet in op media

  1. Ik wil me niet met de verdediging bemoeien maar ik snap niet wat de verdediging mee bezig is. In dit geval moeten zij de vraag stellen, wie had belang en wie heeft allemaal van de moord op Wiels geprofiteerd.

    Met die invalshoek kunnen ze zus, broer, Asjes en de rest van PS ook aan de verdachten lijst toevoegen. Ik geef toe dat ik intelligenter ben dan de gemiddelde burger maar dit was een no brainer.

  2. Abraham Mossel

    De lam lul porkia peppie vergeet zeker al die mobiele contacten tussen die twee schooiers Jamo en nini, die het OM en de OJV in bezit hebben hoe zielig kan je zijn dat je via de corrupte media je gelijk wil krijgen hij is nog meer als een lam geslagen stakker , en blijft een stakker in de mist. en het leukste is hij verteld er niet bij dat hij en Jami en Gerrit gewoon hun bek moeten houden, anders is het het zelfde liedje als pretu zelf moord???.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *