DolfijnFM | Verkoop vuurwerk vandaag begonnen

Vuurwerk verkoop | Persbureau Curacao

De verkoop van vuurwerk is vandaag begonnen. Brandweer, Politie en de Inspectie hielden de afgelopen dagen controle bij de distributie van vuurwerk naar de verkooppunten.

De verkopers kregen daarbij gelegenheid om aanpassingen te doen op geconstateerde gebreken. Ook de komende dagen wordt er intensief gecontroleerd.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Verkoop vuurwerk vandaag begonnen

 1. @eric, Aantal jaren begon het al na sinterklaas. Zijn mensen die een heel arsenaal thuis bewaren denk ik

 2. Ja danki, brievenbus opgeblazen.

 3. Trots op Curaçao

  Jammer dat ik zie dat 12/15 jarigen nu al vuurpijlen en knallers lopen af te steken langs een drukke weg richting auto’s. Soort frustratie wegschieten?

 4. Het is wel raar dat mensen vanaf kerstavond met knallen zijn begonnen, waarschijnlijk hebben ze iets over van vorig jaar. Misschien, heel misschien moeten wij iets verzinnen voor vuurwerk dat over is, het zomaar thuis bewaren is niet wenselijk. Vraag me af wie dit moet oppakken, dezelfde politie top die alleen geïnteresseerd is in hun luxe auto’s en woning?

  Het wordt tijd dat we mensen bewust maken dat het steken van vuurwerk niets met het verdrijven van boze geesten te maken heeft en ook het om 12 uur snachts met “awa di florida” douchen gewoon flauwekul is net als die bullshit van wierook in 7 geuren.

 5. De Rechtsstaat

  Zo jammer, je kan de volwassen kinderen ook de bril en veiligafsteken bijleren. Maar tja, een auto tegen een lantaarnpaal maakt geen lekker knallende geluiden, maar zeker meer slachtoffers, en iedere dag stappen wij toch in.

 6. Dag vingertjes, dag oogjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *