DolfijnFM | Vier gewonden bij ongeluk Weg naar Westpunt

Drie mensen en een baby raakten gewond | Extra

Willemstad – Het was gisteren weer raak op de weg naar Westpunt. Op de T-splitsing naar Willibrodus. Een auto die de hoofdbaan op wilde rijden gaf geen voorrang aan een auto die daar net met hoge snelheid aan kwam. De klap was enorm.

Drie mensen en een baby raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Jaarlijks zijn er 13.000 ongelukken met 3000 gewonden en rond de 20 doden in het verkeer.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Vier gewonden bij ongeluk Weg naar Westpunt

 1. Precies dat henk1, unbelievable rotzak.

 2. A never ending road.

 3. Als je de video ziet en de klap hoort zijn kinderen ziet, ben je geneigd a la minute naar bon futuro te gaan deze smeerlap in mekaar te rammen, de brutaliteit om naar fatum te gaan. Curaca is in danger. G sch.

 4. Exact hetzelfde gebeurde met het dodelijk verkeersongeluk veroorzaakt door Gerrit Schotte, die met meer dan twee maal de maximaal toegestane snelheid vanuit een onoverzichtelijke hoek een kruising naderde en daarop een bejaarde vrouw die de weg opreed doodreed.

  Die vrouw had Schotte vanwege diens snelheid nooit kunnen zien aankomen.

  Overigens reed Schotte ongekeurd en onverzekerd en met een verdachte koffer, die door vrienden van hem snel uit de kofferbak werd gehaald in plaats van dat zij de bejaarde vrouw gingen helpen.

  https://www.youtube.com/watch?v=NW9ztZg4Kjw

  Overigens heeft Schotte, o zo begaan met het volk, nooit contact opgenomen met de kinderen van de door zijn schuld omgekomen vrouw.

 5. Fred Schiedam

  “gaf geen voorrang aan een auto die daar net met hoge snelheid aan kwam”. Dit kan ook betekenen dat die auto veel harder dan de toegelaten snelheid reed, en daarmee voorrang wilde afdwingen. Voorrang neem je niet, voorrang krijg je. Maar als je zo hard rijdt dat je niet in te schatten bent ….
  Dat lees ik in dit verslag. Dus geachte journalist, wat was er nu precies aan de hand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *