DolfijnFM | Vissers in Boca Sami vangen bull shark

De stierhaai is een grotere haaiensoort die in warme kustwateren voorkomt, dus ook hier en daar rond Curacao.

Vissers in Boca Sami hebben dit weekend een bull shark gevangen van ruim twee meter lang. Op een filmpje op Facebook is te zien hoe de haai nog levend op het land ligt en een visser hem heen en weer beweegt.

Haaien vangen is officieel verboden op Curacao. De stierhaai is een grotere haaiensoort die in warme kustwateren voorkomt, dus ook hier en daar rond Curacao.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Vissers in Boca Sami vangen bull shark

 1. Dit lijkt op de foto van een blauwe haai maar ik kan me vergissen, de stierhaai staat bekend als één van de gevaarlijkste haaien die er is.

  Op een eiland die het van zijn stranden en baaien moet hebben kan het wel desastreus zijn als haaien dicht bij de kust komen.

  Heb ooit in andere landen gezien dat een waarschuwing is als haaien te dicht bij de kust zwemmen maar hier op Curaçao willen ze toeristen niet afschrikken.

  Liever één toerist tussen de tanden van de haaien dan 10 toeristen die wegblijven.

 2. Trots op Curaçao

  Kijk, dit nieuws is top voor onze toerisme sector. Positief nieuws om iedereen van het eiland weg te houden. Geen mens die nu nog in het water durft. Goed voor het koraal, de zielige schildpadjes, lion vis, portugees oorlogschip enzo enzo.
  Ik ging toch al niet meer zwemmen in zee, met al die riolen die op zee uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *