DolfijnFM | Werner Wiels had geheime creditcard

Uitgaven op de kaart, bijna 27.000 gulden kunnen niet meer achterhaald worden | Jeu Olimpio

Werner Wiels had toen hij voorzitter was van het MDPT een geheime creditcard. Dat blijkt uit onderzoek van overheidsaccountant SOAB.

Uitgaven op de kaart, bijna 27.000 gulden kunnen niet meer achterhaald worden. Er ligt al een aangifte bij het Openbaar Ministerie over mogelijke fraude door Wiels. De broer van de vermoorde politicus Helmin Wiels werd later ontslagen.

Het MDPT bestaat nog steeds en is ook nog steeds op zoek naar een overname kandidaat van de raffinaderij.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Werner Wiels had geheime creditcard

 1. Showroe di Emmastad

  @Maurice: very nicely put. Thanks for that!
  Een verzoek aan iedereen: gelieve niet zo hard te schreeuwen….. jullie storen de permanent siësta van het “hardwerkende” (en zeer selectieve) OM.

 2. De pers neemt hier zijn rol. Onderzoek doen en publiceren. Dat is heel goed van de journalist. Nuchter en zakelijk melden wat er aan de hand is. Transparency International riep het al: Versterk de onafhankelijke pers op het eiland. De commentaren zijn typisch en dragen niet echt bij aan een zinvolle discussie.

 3. Op de bnkrek van wijlen H Wiels stond een bedrag wat ie nooit zelf had kunnen verdienen.Allemaal met twee maten : schijnbaar correct a.d ene kant en corrupt a.d. andere

 4. Wat ik heb begrepen is dat de Isla medewerkers nog onlangs te horen hebben gekregen dat het nog kwestie van maanden is en ze krijgen geen salarissen meer. Dit terwijl een kleine groep miljoenen door heen hebben gejast. In feite zijn alle partijen die een parlementaire enquête in de weg staan schuldig aan deze schaamteloze vorm van zelfverrijking.

 5. “Het MDPT bestaat nog steeds”
  Natuurlijk omdat enkel op deze wijze het zwijgen afgekocht kan worden. De man van Zita, partner bij de advocatenkantoor die het continu heeft over ‘corporate governance’, en een kopstuk van ‘onze vriend bankier’ waren allemaal lid van deze MDPT. In ieder geval participeren zij nog steeds door te zwijgen!

 6. Hangen a/d hoogste boom die uitschot, OM doe je werk dat Eisen wij het volk leeft in armoede daar door meer
  criminaliteit al het geroofde geld en goederen afpakken.

 7. Come in, Ben Whiteman!

  Schaamteloze familie, van Wacko Werner to Fraudelyne.

  De helft van hen heeft in de Caprileskliniek gezeten, de andere helft hoort in Bon Futuro thuis.

  Het creditcardmisbruik was ongetwijfeld naar voorbeeld van een andere PS coryfee, Ivar (j)Asjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *