DolfijnFM | Whiteman: geen eigen meetstation Julianadorp

ben whiteman

Defensie mag van Ben Whiteman geen eigen meetstation plaatsen in Julianadorp

De luchtvervuiling in Julianadorp wordt voorlopig niet gemeten. Plannen van het ministerie van Defensie zijn door premier Ben Whiteman in de prullenbak gegooid.

Die is boos omdat hij in september al liet weten dat een nieuw meetstation niet op eigen houtje kan worden neergezet. Defensie wil meten in de wijk Julianadorp om op basis daarvan te bepalen of defensiepersoneel daar wel mag wonen.

Whiteman heeft geen bezwaar tegen meten, maar dan wel als onderdeel van het bestaande Curaçaose meetnetwerk.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Whiteman: geen eigen meetstation Julianadorp

 1. Geen verrassing dat Ben Whiteman als “arts” meer aan de ritme van macht, geld en powerplay danst, dan als minister voor respect, welzijn en vooruitgang van het volk. Als woordvoerder voor een (criminele) politieke partij zoals Pueblo Soberano die gesponsord wordt door PDVSA en PSUV is dit soort gedrag eigenlijk een no-brainer

 2. PS beterweters helpen het eiland en zijn bewoners steeds verder de put is.
  Whiteman is arts, maar taalt niet naar de gezondheid van de mensen onder de rook. Artsen hebben een eed afgelegd, dus Whiteman pleegt meineed.
  Maakt niet uit voor een Minster President. Duurt toch niet zo lang meer.

 3. Goede reclamen om daar zeker niet te gaan wonen , er zit een luchtje aan .maar dat is al zeker 4 jaar bekent , men is toen al verhuist verschillende pers ! En is er ook al een meting gedaan ((( ach zielig )))

  Mha

 4. En hij noemt zich arts,ik denk dat hij eerder een medicijnman is uit de oerwouden van Suriname.Ben bai fliet!!!

 5. Asjes was erg, maar dit creatuur is echt een ramp voor Curacao

 6. Whiteman is op het ogenblik overduidelijk bezig om een ieder die hulp heeft aangeboden, en waar ook afspraken mee zijn gemaakt, te schofferen. Doel: Dat een ieder zich dan maar terugtrekt opdat men hier gewoon weer op dezelfde voet kan doorgaan. Rekken, rekken en nog eens rekken, rapporten nog meer rapporten, ontkenningen en domweg struisvogel politiek is weer dik aan de orde. Op naar de verkiezingen, vandaar de spierballentaal, en daarna zien we wel weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *