DolfijnFM | Wulfsen & Wulfsen failliet, morgen uitverkoop

Wulfsen & Wulfsen stopt na 55 jaar

Kledingzaak Wulfsen & Wulfsen is failliet. Morgen gaan de winkeldeuren open om de hele boedel te verkopen. Alles moet weg.

Met de opheffingsverkoop komt een voorlopig einde aan 55 jaar Wulfsen & Wulfsen op Curaçao. Eerder sloot ook al de vestiging op Aruba. De eigenaar, Michael Wulfsen, wil na faillissement een nieuwe winkel beginnen die zich richt op maat- en bedrijfskleding.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Wulfsen & Wulfsen failliet, morgen uitverkoop

 1. + je, in laatste zin

 2. @ Marlon. Wulfsen deed niet aan witwassen van zwart geld. Maar malls (sommigen ook aanwezig in VE en COL) , de vele winkels en resorts laten hun Miele’s overuren draaien. Die redden het wel, ook al zie er nooit een kip…

 3. Ik koop mijn kleding liever in een winkel.
  Apparatuur etc ben ik wel bereid om via de internet te kopen, maar geen kleding.
  Ik wil het eerst zien en voelen.

  Ik zoek de reden dat Wulfsen dicht gaat meer in het duizend tal winkels en stripmalls etc die overal op het eiland te vinden zijn.
  Ik vraag mezelf af hoe al die winkels het redden.
  Hoe een klein eiland als Curacao zoveel tiendas, winkels, etc kan dragen.

  Vroeg of laat zal de consolidatie toeslaan. Dan wordt Curacao een ghosttown. Ala Salem’s Lot.

 4. Misschien kan Wulfsen overgaan op Bon Futuro pakken voor de MFK.

  Mannen en vrouwenafdeling.

 5. Trots op Curaçao

  55 jaar stand gehouden omdat het zo duur was. Geteerd op een generatie die gewent was aan service en een vriendelijk woord. Aan verkopers die wisten wat zij verkochten. Op maat levering. Helaas ingezet op een uitstervende generatie…… en dus nu verloren. En nu inzetten op bedrijfskleding en kleding op maat? Succes in deze teruglopende economie.

 6. De zoveelste ondernemer die moet afhaken vanwege een desastreus economisch beleid van de afgelopen decennium. Nauwe persoonlijke belangen genieten voorkeur over het algemeen belang waardoor het ondernemingsklimaat op het eiland volledig verziekt is.
  Echter, Wulfsen&Wulfsen heeft zichzelf uit de markt gewerkt door niet met de tijd mee te gaan. Tegenwoordig kan men op maat gemaakte hemden en broeken online bestellen voor minder dan lokaal gekocht (ook eerder in huis indien het op maat versteld miet worden).

 7. Erg jammer, mooie zaak maar veel te duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *