DolfijnFM | Yves Cooper doet mee aan 50ste editie Tumbafestival

Die heeft hij samen met Ike Jesurun geschreven. De band Wesu gaat hem begeleiden. Volgens Cooper heeft Curaçao een andere mindset nodig om vooruit te komen | Persbureau Curacao

Een opvallende naam bij het Tumba-festival dit jaar. Verslaggever Yves Cooper doet mee met de eigen compositie ‘Kòrsou ta bon bon’.

Die heeft hij samen met Ike Jesurun geschreven. De band Wesu gaat hem begeleiden. Volgens Cooper heeft Curaçao een andere mindset nodig om vooruit te komen.

Maar liefst 59 tumba’s doen mee aan de 50e editie van het festival, dat volgende week maandag, de 27e begint. De finale is op vrijdag 31 januari.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Yves Cooper doet mee aan 50ste editie Tumbafestival

  1. Yves Cooper zou toch met Dick Draayer iets gaan doen? Is het nog van de grond gekomen? Of zijn ze voor begin met ruzie uit elkaar gegaan?

  2. Curacao revisited

    Het zou mij niets verbazen als verslaggever Yves Cooper besluit om Yves Cooper te interviewen over het leven van Yves Cooper

  3. Yves Cooper kan toch helemaal niet zingen? Het is bekend dat hij een politieke carrière ambieert dus wellicht is dit een stap in de goede richting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *